Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2018 9:44
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Tom Hardy v roli Al Caponeho vzbuzuje strach. Sledujte jeho přeměnu na brutálního gangstera v chystaném thrilleru Fonzo

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Herec se s fanoušky podělil o několik fotografií z maskérny.

Už jsme vám přinesli informace, že Tom Hardy si v mafiánském thrilleru Fonzo od Joshe Tranka (Kronika) zahraje obávanou postavu amerického podsvětí, a sice bosse Al Caponeho. Hardy rozhodně nepatří k hercům, kteří by se zalekli náročných rolí a zdá se, že v tomto případě bude moci svůj talent pořádně uplatnit.

S fanoušky se na Instagramu podělil o několik zákulisních fotografií a soudě podle nich, tak jeho přeměna na drsného gangstera dopadla na výbornou. Nepochybujeme, že na plátně z něj půjde regulérní strach. Snímek se bude odehrávat poté, co je Al Capone po 10 letech propuštěn z vězení.

Jeho psychické zdraví se začíná zhoršovat a jeho traumatické vzpomínky na minulost začínají ovlivňovat jeho smysl pro realitu. Kromě Hardyho uvidíme i Lindu Cardellini, Matta Dillona, Kylea MacLachlana a Kathrine Narducci. Datum premiéry zatím neznáme.

 

Mega awkward character misstep

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

 

♠chasing Fonzo

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

 

NOLA - ♠ National Unicorn Day ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

Domů
Sdílet
Diskuse