Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 14:54
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Tarantinův thriller Once Upon a Time in Hollywood bude stylem nejbližší Pulp Fiction. Podle DiCapria má film geniální scénář

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávanou novinkou se Quentin Tarantino zřejmě vrátí ke svým počátkům.

Připravovaná novinka Quentina Tarantina s názvem Once Upon a Time in Hollywood se začne natáčet už v létě a uvidíme v ní takové skvělé herce jako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt či Margot Robbie. 

Samotný Tarantino se vyjádřil, že Once Upon a Time in Hollywood bude stylově nejblíže kultovní gangsterce Pulp Fiction. Leonardo DiCaprio také prohlásil, že je nesmírně nadšený ze spolupráce a nemůže se dočkat, kdy hotový film uvidí. „Ten scénář je jeden z nejlepších, jaké kdy Tarantino napsal,“ zdůraznil herec.

Příběh filmu se odehrává v roce 1969 v Los Angeles. Hlavním hrdinou bude televizní herec westernových seriálů Rick Dalton (DiCaprio) a jeho kaskadér a kamarád Cliff Booth (Pitt).

Oba se snaží udělat kariéru v Hollywoodu, což se jim moc nedaří. Rick má však velmi slavnou sousedku... Sharon Tate (Robbie), manželku režiséra Romana Polanského. 

Tarantino si už vyzkoušel několik žánry. Od gangsterky přešel k westernu či válečnému filmu. Zdá se, že Once Upon a Time in Hollywood bude v jistém smyslu návratem ke kořenům. Do českých kin by snímek měl dorazit nejspíše 8. srpna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse