Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2018 15:17
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Legendární vesmírný lovec se vrací v prvních záběrech! Lidé budou čelit invazi geneticky vylepšených Predátorů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Shane Black konečně ukázal první záběry z dlouho očekávaného návratu kultovního mimozemšťana.

Kultovní mimozemský lovec Predátor se evidentně vrátí ve velkém stylu. Nejenže se o scénář a režii postaral Shane Black, režisér a scenárista filmů jako Poslední skaut, Iron-Man 3 či Kiss Kiss Bang Bang, ale máme tu konečně i první trailer, který rozhodně láká na důstojný návrat kultovního mimozemšťana.

Režisér Shane Black si mimo jiné zahrál i v původním Predátorovi z roku 1987, kde se také podílel i na scénáři. Na jeho ztvárnění jsme tedy mimořádně zvědaví. A o čem film vlastně bude? Oficiální synopse zní:

Legendární vesmírný lovec se vrací v prvních záběrech! Lidé budou čelit invazi geneticky vylepšených Predátorů
Zdroj: 20th Century Fox

Z dalekého vesmíru až na předměstí. Lov se vrací na Zemi v explozivním novém vyobrazení série Predátor od Shanea Blacka. Nejkrutější lovci ve vesmíru jsou nyní nebezpečnější, chytřejší a silnější než kdykoliv předtím.

 

Může za to fakt, že svou DNA geneticky upravili díky DNA jiných nebezpečných tvorů. Když je malý chlapec nechtěně přivolá na Zemi, je jen na něm, jeho učiteli a partě ex-vojáků, aby zabránili vyhlazení lidské rasy.

Musíme říci, že čekání na premiéru bude ještě zatraceně dlouhé. Jde sice zatím jen o teaser, ale snímek už teď vypadá opravdu perfektně.

V hlavních rolích se představí Boyd Holbrook, Olivia Munn, Yvonne Strahovský, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Jake Busey a Alfie Allen. Česká premiéra je naplánována na 13. září 2018.

 

Domů
Sdílet
Diskuse