Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2018 16:34
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Po zuby ozbrojení a geneticky vylepšení Predátoři se snaží podmanit naši planetu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První teaser zřejmě většinu fanoušků úplně nepřesvědčil. Druhá ukázka však už působí slibněji.

Nový Predátor od Shanea Blacka se nám představil v debutovém teaseru. Rekce fanoušků však byly poměrně rozpačité. Upoutávka sice podle našeho názoru nepůsobila nějak špatně, ale jak se říká, něco tomu přeci jen chybělo. Tvůrci to tedy nyní zkoušejí s další ukázkou, v níž se zaměřili hlavně na akci.

Co se týče příběhu, Predátoři dokázali geneticky upravit svou DNA, takže jsou ještě nebezpečnější, než kdy předtím. Malý chlapec (Jacob Tremblay) je nechtěně přivolá na Zemi a zápas o přežití planety může začít.

Co se týče herců, tak v hlavních rolích uvidíme Boyda Holbrooka, Olivii Munn, Yvonne Strahovsky, Trevanteho Rhodese, Keegana-Michaela Keye, Sterlinga K. Browna, Thomase Jane, Jakea Busehoye a Alfieho Allena.

Shane Black sliboval, že jeho Predátor bude návratem ke kořenům, ačkoli z trailerů to tak zatím příliš nepůsobí. To samozřejmě ještě neznamená, že nemůžeme dostat kvalitní jízdu.

Konec konců, tento nový trailer už vypadá mnohem nadějněji, a také akce působí jaksi zemitěji a méně digitálně. Zdá se také, že se Black nebude vyhýbat ani humoru. To by odpovídalo i ohlasům z prvních zákulisních projekcí. Budeme tedy už jen doufat, že půjde o humor pořádně černý a dobře použitý.

Byli bychom vážně zklamaní, kdyby právě Shane Black nedokázal kultovního vesmírného lovce přivést k životu s plnou parádou. Dozvíme se to 13. září 2018. Přesvědčil vás nový trailer, nebo projektu stále nedůvěřujete?

Domů
Sdílet
Diskuse