Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2018 18:15
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Kouzelná chůva Mary Poppins se vrací v podání půvabné Emily Blunt

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lákavý fantasy muzikál Mary Poppins Returns dorazil s kvalitním trailerem.

Mary Poppins Returns bude evidentně kráčet ve stejných šlépějích jako Hook či nedávný Christopher Robin, kdy se do životů již dospělých hrdinů vrátí jejich magičtí kamarádi.

V tomto případě půjde o Mary Poppins (Emily Blunt), kouzelnou chůvu, která za pomoci deštníku přiletí z oblohy. Kromě toho oplývá neuvěřitelnou fantazií a humorem.

Samotný příběh se odehrává v 30. letech 20. století v Londýně. Jane (Emily Mortimer) a Michael Banksovi (Ben Whishaw) z původního příběhu jsou už dospělí, přičemž Michael má tři děti.

Po smrti své manželky je nucen starat se o ně sám a s pomocí sestry, ale právě v té chvíli se do jeho života opět vrátí Mary Poppins, tentokrát i se svou sestřenicí Topsy (Meryl Streep) a lampářem Jackem (Lin-Manuel Miranda).

Dobrodružství může začít!

Trailer k nové disneyovce působí patřičně magicky, jak jsme si už ostatně u tohoto studia zvykli. Emily Blunt v hlavní roli působí kouzelně a lepší herečku pro Mary Poppins dle nás vybrat nemohli.

Zdá se také, že dostaneme vizuálně velmi příjemný zážitek, který bude rozhodně méně pochmurný než zmíněný Christopher Robin.

Režíruje zkušený Rob Marshall (Chicago, Into the Woods) a zmíněné herce doplní i Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters a Dick Van Dyke. Do českých kin Mary Poppins přiletí 20. prosince 2018.

Kouzelná chůva Mary Poppins se vrací v podání půvabné Emily Blunt
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse