Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2018 20:22
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Clint Eastwood se vrací k herectví jako 90letý překupník drog mexického kartelu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kriminální drama The Mule dokazuje, že Eastwood ještě nepatří do starého železa.

Clint Eastwood plánuje návrat před kamery ve velkém stylu. V kriminálním dramatu podle skutečných událostí ztvární 90letého drogového překupníka jménem Earl Stone.

Ten pracuje pro mexický drogový kartel a dostane za úkol dostat obrovské množství kokainu v hodnotě 3 milionů dolarů do Michiganu. Stone se však dostává i do hledáčku protidrogové jednotky DEA, která mu nelítostně půjde po krku.

O režii se postaral samotný Eastwood a ve vedlejších rolích mu budou sekundovat Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Michael Peña či Laurence Fishburne.

Z traileru je jasné, že řemeslná zručnost Eastwooda-režiséra stále neopustila a podle všeho se z jeho strany dočkáme i výborného hereckého výkonu. Vzhledem k prosincovému uvedení je jasné, že tvůrci by rádi zamíchali kartami v oscarové soutěži.

A zatím se zdá, že se jim to i podaří. Materiál vypadá výborně, námět je neskutečně lákavý a Eastwoodovo charisma nás do kina opět dostane.

Americká premiéra se uskuteční 14. prosince, česká zatím nebyla stanovena.

Domů
Sdílet
Diskuse