Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 v 3:20
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Robin Hood v podání Kingsmana láká ve finálním traileru na dynamickou akční jízdu v kinech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek láká svým finálním trailerem. Vyrazíte do kina?

Legendární zbojník Robin Hood se nám připomíná finálním trailerem. V moderním akčním pojetí ho ztvární Taron Egerton (Kingsman). Ve filmu se přesuneme na úplný začátek Robinovy zbojnické kariéry.

Poznáme ho jako psychicky zlomeného mladíka, který se právě vrátil z křížové výpravy. Má problém zařadit se do společnosti a nakonec se spojí se skupinou vyvrhelů v čele s Little Johnem (Jamie Foxx).

Společně s nimi se rozhodne bojovat proti nespravedlnosti bohatých, kteří žijí jen pro peníze. Největším protihráčem Robina a jeho druhů bude obávaný šerif z Nottinghamu (Ben Mendelsohn).

Z dalších herců se objeví i Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin a Paul Anderson. O režii se postaral Otto Bathurst (Peaky Blinders). Poslední trailer staví na rychlých střizích, dynamice a prakticky nepřerušované akci.

Nepopíráme, že snímek místy vypadá velmi efektně, na druhé straně se trochu obáváme, zda se podobně videoklipový styl nebude trochu bít s historickým tématem. Podle tvůrců bychom měli dostat trochu drsnější příběh legendárního zbojníka, ale ukázky spíše lákají na nenáročnou akční jízdu plnou hlášek.

Pravda, pokud bychom dostali zbojnického Johna Wick, rozhodně bychom se nezlobili. Uvidíme. Zatím o kvalitě tohoto filmu nejsme na sto procent přesvědčení. Jak snímek působí na vás? Dáte mu šanci v kině? Premiéra je stanovena na 29. listopadu 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse