Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2018 17:09
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jak se z Ramiho Maleka stal slavný Freddie Mercury? Napodobit jeho pohyby nebylo vůbec jednoduché

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po nahlédnutí do zákulisí Bohemian Rhapsody se na film těšíme ještě více.

Biografický snímek o Freddiem Mercurym a jeho legendární kapele Queen se do našich kin dostane už za necelý měsíc. Fanoušci zesnulého hudebníka se prvního promítání nemohou určitě dočkat, a proto jim tvůrci přinášejí další videonahrávky ze zákulisí filmu.

V něm se podíváme na to, jak se z herce Ramiho Maleka po malých krůčcích stával uznávaný Freddie Mercury. Jeho mimika a pohyby byly natolik specifické, že si musel Rami na filmový plac přizvat odborníka, který mu podrobně všechno vysvětlil. Více detailů vám už ale prozradí samotné video.

Příběhově se podíváme na počáteční a velmi rychlý vzestup skupiny Queen, na jejich pozdější slávu, ale také na Mercuryho životní styl, se kterým se spojovala i homosexualita a následná infikace virem HIV.

Na filmu delší dobu pracoval Bryan Singer, kterého ale v pozdějším období na režisérském postu nahradil Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). Scénář ke snímku napsal Anthony McCarten (The Theory of Everything).

Jak se z Ramiho Maleka stal slavný Freddie Mercury? Napodobit jeho pohyby nebylo vůbec jednoduché
Zdroj: 20th Century Fox

Hlavní postavu Mercuryho si ve filmu zahrál zmíněný Rami Malek a ve vedlejších rolích uvidíme herce jako Lucy Boynton, Gwilym Lee, Bena Hardyho, Josepha Mazzella, Toma Hollander a Mikea Myerse.

Známé skladby jako Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are the Champions či Love of My Life zazní v našich kinech už 1. listopadu 2018. Zúčastníte se premiéry i vy?

Domů
Sdílet
Diskuse