Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 10:39
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tarantinova novinka odhaluje těhotnou Margot Robbie, vysmátého Brada Pitta či odpočívajícího režiséra

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na premiéře tohoto filmu rozhodně nesmíš chybět!

Mimořádně očekávaná „tarantinovka“ Once Upon a Time in Hollywood s hvězdami jako Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Al Pacino a mnoha dalšími, v nás z dosud zveřejněných záběrů (další najdete zde) a informací zanechala skutečně pozitivní dojmy.

O tom, že je Quentin Tarantino filmový génius, pochybuje v dnešní době snad už jen málokdo (i když jako každý tvůrce, i on má své odpůrce). Naposledy jsme od něho mohli vidět velmi slušné westernové drama The Hateful Eight (2015).

Pokud jsi o Tarantinově připravované novince ještě mnoho neslyšel, připomeňme, že by se měla stylově údajně nejvíce podobat kultovnímu snímku Pulp Fiction (1994), kde si hlavní role zahráli John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis a další.

Spokojenost s připravovaným filmem vyjádřil i charismatický DiCaprio: „Ten scénář je jeden z nejlepších, jaké kdy Tarantino napsal,“ nechal se slyšet herec. Podobný výrok slyšíme samozřejmě velmi rádi. Dnešním článkem k tobě přicházíme s další várkou fotografií, kde na začátku vidíme sympatickou Margot Robbie v roli těhotné herečky Sharon Tate.

Aby ses dopracoval k dalším fotografiím, klikej na šípku doprava

A zdá se, že našemu oblíbenci Tarantinovi mírně narostl pupek

K natáčení se čirou náhodou nedávno dostal i místní fanoušek, který se se svým zážitkem ihned podělil na Instagramu

Nezapomeňte zamávat Bradovi

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

براد بيت وليوناردو ديكابريو في موقع تصوير Once Upon a Time In Hollywood — Watch Brad Pitt, Leonardo Dicaprio On Set of “ Once Upon a Time In Hollywood “ — الفيديو عبر الرابط في البايو او عن طريق نسخ الرابط التالي: http://ow.ly/cx2830mb5GR — تفضلوا بزيارة موقعنا للاطلاع على المزيد من المواضيع المتعلقة بالتصوير وصناعة الأفلام والتصميم والاطلاع على اخر أخبار المشاهير والسينما : www.creativeschoolarabia.com —— #فيلم #افلام #فيديو #مشاهير #اكشن #مخرج #اخراج #اخبار #مصر #السعودية #الامارات #الكويت #تارانتينو #ديكابريو #actor #actors #news #new #movie #movies #film #hollywood #dicaprio #bradpitt #quintintarantino #onceuponatimeinhollywood #directing #director #behindthescenes #bts

Príspevok, ktorý zdieľa Creative School Arabia (@creative_school_arabia),

A takto nějak pro porovnání vypadala ve své době těhotná Sharon Tate

Od práce je třeba si ale občas odpočinout a zdá se, že na níže přiložené fotografii Tarantino drží v ruce dýmku Hanse Landy z Inglourious Basterds

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#OnceUponaTimeinHollywood #BehindTheScenes #QuentinTarantino

Príspevok, ktorý zdieľa Quentin Tarantino Fan Club (@quentin_tarantino_fan_club),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’ll give him ten kids, maximum — Leo filming #OnceUponATimeInHollywood in LA ❤ (Sept 13, ‘18) — #leonardodicaprio

Príspevok, ktorý zdieľa @ mark.leonardo.jake.tom,

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Новые фото со съемок ленты "Однажды в Голливуде" Квентина Тарантино Лос-Анджелес, лето 1969 года. Бывшая звезда телешоу Рик Далтон (Леонардо ДиКаприо) и его приятель-дублер Клифф Бут (Брэд Питт) ищут способ пробиться в большое кино. Тем временем неподалеку от них преступная «семья», возглавляемая музыкантом-убийцей Чарли Мэнсоном, переходит от сатанистских ритуалов к кровавым расправам над людьми. В фильме также снимаются Марго Робби, Аль Пачино, Курт Расселл, Майкл Мэдсен, Тим Рот, Тимоти Олифант, Дакота Фаннинг, Дэмиэн Льюис, Эмиль Хирш, Клифтон Коллинз-младший, Джеймс Марсден, Скут МакНэри, Дэймон Херриман, Маргарет Куэлли, Брюс Дерн и другие. Премьера намечена на 26 июля следующего года. #OnceUponATimeInHollywood #MargotRobbie #BradPitt #LeonardoDiCaprio #фильм #кино #сми #анонс #новостикино

Príspevok, ktorý zdieľa Новости_Кино. (@novosty_kino),

Dějově nás Once Upon a Time in Hollywood zavede do slavného Los Angeles v roce 1969 a hlavní hvězdou filmu se stane bývalý televizní herec Rick Dalton, kterého si zahraje Leonardo DiCaprio. Po jeho boku uvidíme Daltonova kamaráda Cliffa Bootha, (Brad Pitt) pracujícího jako kaskadéra. Daltonova agenta Marvina Schwarze si zahraje velikán Al Pacino.

Do jejich života se ale určitým způsobem zaplete i jejich bohatá sousedka Sharon Tate (Margot Robbie), která je mimochodem manželkou režiséra Romana Polanského (pokud tedy mluvíme v minulém čase a z pohledu snímku).

Damian Lewis (Homenald) se ve filmu objeví v roli slavného herce Stevea McQueena, Dakota Fanning se divákům představí jako Squeaky Fromme (následovnice vraha Mansona), Nicholas Hammond (The Sound of Music) ztvární postavu režiséra Sama Wanamakera a Emile Hirsch bude Jay Sebring ( jedna z Mansonových obětí).

Tarantinova novinka odhaluje těhotnou Margot Robbie, vysmátého Brada Pitta či odpočívajícího režiséra
Zdroj: Universal Pictures

Nezapomeňme ale zmínit i postavu slavného herce a bojovníka Bruce Lee, kterého si ve filmu zahraje Mike Moh. Jak se do filmu dostal právě Lee? Režisér Polanski kdysi totiž věřil, že jeho bývalou manželku zavraždil právě světoznámý bojovník (jako ale víme, ve skutečnosti to byla sekta Charlese Mansona).

Role samotného režiséra Romana Polanského a psychopatického zabijáka Charlese Mansona ztvární Rafal Zawierucha a Damon Herriman. Slovenská i česká premiéra je aktuálně plánována na 8. srpna 2019. Jak se ti zatím Once Upon a Time in Hollywood zamlouvá?

Domů
Sdílet
Diskuse