Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2018 21:15
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Deppův Grindelwald bude i ve Fantastických zvířatech 3. Proč ho studio obsadilo i přes jeho skandály?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

S Gellertem Grindelwaldem se ještě uvidíme.

Rozhodnutí obsadit do role Gellerta Grindelwalda v sérii Fantastic Beasts právě Johnnyho Deppa se setkalo s poměrně silnou kontroverzí. Ne každý byl s tímto krokem spokojený, protože kolem herce bylo v poslední době poměrně rušno. Jeho bývalá manželka Amber Heard ho obvinila z domácího násilí.

Tato obvinění se s hercem táhnou již od roku 2016 a soud nakonec Deppovi při rozvodovém řízení přikázal zaplatit Heard 7 milionů. Mnoho fanoušků ságy zklamalo, že právě Depp bude mít v nadcházejícím filmu The Crimes of Grindelwald tak důležitou roli. Samotný herec však trvá na své nevině.

Deppův Grindelwald bude i ve Fantastických zvířatech 3. Proč ho studio obsadilo i přes jeho skandály?
Zdroj: Warner Bros.

„Faktem je, že jsem byl falešně obviněn, za což i žaluji deník Sun, protože tato obvinění na svých stránkách opakovali. J. K. Rowling viděla důkazy, a tak ví, že jsem nevinný. Proto mě i veřejně podporuje.“

„Nebere tyto věci na lehkou váhu a rozhodně by se za mě nepostavila, kdyby neznala pravdu.“ Depp zároveň vyjádřil lítost, že tato kontroverze zasáhla i samotnou J. K. Rowling. Herce se veřejně zastal i režisér David Yates.

Právníci Amber Heard však mají jiný názor a Deppa obvinili, že v psychologickém nátlaku na herečku pokračuje i nyní. Kritičtí byli také vůči Rowling i samotnému štábu, protože podle nich si z obvinění vybrali jen to, co se jim hodilo.

Deppův Grindelwald bude i ve Fantastických zvířatech 3. Proč ho studio obsadilo i přes jeho skandály?
Zdroj: Warner Bros.

Ať je to, jak chce, Johnny Depp potvrdil, že Gellert Grindelwald se vrátí také ve Fantastic Beasts 3. O této postavě se vyjádřil v samých superlativech. „Miluji tu postavu, protože mi dává prostor zkoušet různé věci,“ řekl herec.

„Musím zahrát někoho, kdo je v podstatě fašista, ale zahrát ho jako citlivého a inteligentního, ačkoli manipulativního a mocného čaroděje. Možnosti v tom světě jsou neomezené, takže můžete zkoušet cokoliv. Těším se proto na další díl, který začneme natáčet zřejmě uprostřed příštího roku.“

Kromě Deppa uvidíme i Eddieho Redmayna, Jude Lawa, Katherine Waterston, Dana Foglera, Alison Sudol, Ezru Millera, Zoë Kravitz a Carmen Ejogo. Česká premiéra se uskuteční 15. listopadu 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse