Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2018 13:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pach krve dostane remake, o který se postará scenárista první části!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Patříš mezi fanoušky této hororové série?

Minulý týden internetem kolovaly informace o tom, že hororová série Wrong Turn, pro českého a slovenského diváka známá jako Pach krve, by se měla dočkat remaku.

Tyto informace potvrdil portál Deadline a mimo toho vyzdvihl, že za remakem bude stát studio Constantin Film a scenárista první části série Alan B. McElroy. Ten mimo jiné napsal scénář ke čtvrté části hororu Halloween (1988) či k mlátičce Tekken (2010).

Od Alana, zdá se, nemůžeme čekat nic více a nic méně než šťavnatou porci krvavého „béčka“. Fanoušci mainstreamového hororu sice o tento připravovaný projekt pravděpodobně ani nezakopnou, ale své fanoušky si dozajista najde. Patříš mezi ně i ty?

První díl Pachu krve byl natočen v roce 2003 a pro diváky narozené v 90. letech představoval jeden z prvních „nechutných“ hororů, ke kterým se ve svém mládí dostali. Děj snímku se točil kolem Chrise (Desmond Harrington) a pěti dalších postav, se kterými se Chris seznámil po autonehodě.

Parta lidí se ocitla v lesní oblasti a snažila se najít cestu ven. V nedalekém domě se ale setkali s rodinou fyzicky odpudivých kanibalů. Ti se ve volném čase bavili bestiálním lovem zbloudilých oveček, které v dané situaci představovali hlavní hrdinové.

Pach krve dostane remake, o který se postará scenárista první části!
Zdroj: 20th Century Fox

Pach krve divákům představil kombinaci klasického hororového klišé, ale zároveň pořádnou dávku brutality, která si u mnohých získala velkou přízeň. I díky tomu film později dostal dalších pět pokračování, která se nesla v podobné, mírně podprůměrné až průměrné kvalitě.

O režii se tentokrát postará méně známý Mike P. Nelson. Ten loni zrežíroval sci-fi thriller The Domestics. Připravovaný remake se pokusí dát sérii jemně novodobý nádech a bude sledovat partu turistů, kteří se dostanou do oblasti, kde platí jiné zákony (čím snad tvůrci narážejí na zákony přírody). Tak co, těšíš se?

Domů
Sdílet
Diskuse