Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2018 20:37
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Zlomí Bumblebee prokletí špatných Transformers filmů? Nejnovější trailer slibuje velké změny a citlivější přístup

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stane se režisér Travis Knight zachráncem transformerské série?

Upřímně řečeno, se sérií Transformers jsme to po posledních zklamáních víceméně vzdali a nedoufali jsme, že nám tvůrci z této franšízy nabídnou nějaký kvalitní film. Zdá se, že vyčerpanosti látky si byli vědomi i samotní producenti, a tak nám teď nabízejí spin-off Bumblebee.

A musíme uznat, že na nás zatím působí velmi svěže a sympaticky. Určitě za to může i půvabná Hailee Steinfeld v hlavní roli, ale i změna na režisérské židli. Jiný kurz je totiž citelný již z ukázek.

Bumblebeeho příběh nám vypráví talentovaný Travis Knight zodpovědný za vynikající animák Kubo a kouzelný meč. A zatím se zdá, že jeho angažování byl ze strany studia Paramount velmi dobrý krok.

Příběh nás zavede do roku 1987 a bude se točit kolem 18leté Charlie (Steinfeld). Ta je typicky zmatenou mladou dívkou, která nezapadá do společnosti a snaží se najít si ve světě své místo. Bumblebee mezitím najde útočiště na smetišti v Kalifornii, kde ho objeví právě Charlie.

Okamžitě se mezi nimi rozvine přátelství, oba však budou muset čelit nepřátelským vládním agentům v čele s neústupným Burnsem (John Cena) i Decepticonům (Angela Bassett a Justin Theroux).

Kromě výše zmíněných herců si dále zahraje například i Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow či Grace Dzienny.

I nový trailer potvrzuje, že by nás v kinech mohla čekat fajnová nenáročná popcornovka. Oproti posledním dílem Transformers působí Bumblebee sympaticky umírněně, ale zároveň i patřičně epicky. Svěží režisérský přístup sérii prospěje.

Projektu důvěřujeme a pevně doufáme, že Travis Knight nezklame. Na vlastní oči se o tom přesvědčíme 20. prosince, kdy si u nás Bumblebee odbude svou premiéru.

Zlomí Bumblebee prokletí špatných Transformers filmů? Nejnovější trailer slibuje velké změny a citlivější přístup
Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse