Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2018 15:07
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Toy Story je zpátky! První upoutávka potvrzuje, že o zábavu bude i tentokrát postaráno

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Woody, Buzz a všichni ostatní se vracejí. Těšíš se?

Tom Hanks byl sice po práci na Toy Story 4 dojatý, ale my se při pohledu na první záběry z pokračování slavného animáku spíše dobře bavíme. Podle posledních zpráv bychom se měli čtvrté části Toy Story dočkat v červnu 2019 a níže přiložený plakát nám datum zatím potvrzuje.

Téměř desetileté čekání od Toy Story 3 znamená i velkou změnu pro samotný příběh hraček. Jejich pán Andy odešel na vysokou školu a své oblíbence odevzdal malému děvčátku Bonnie. Ano, od závěrečné scény z třetího dílu uběhl už nějaký ten pátek, ale vzpomínky na dojemný závěr, který se u některých neobešel bez slz, jsou stále více než živé.

Film režíroval Josh Cooley, který již pracoval na animovaných hitech jako The Incredibles či Ratatouille. Výkonným producentem snímku se stal John Lasseter, režisér prvních dvou částí Toy Story. Do příběhu se samozřejmě vrátí všechny známé hračky jako Woody, Buzz Lightyear, kovbojka Jessie, Rex, Ken, Barbie a mnozí další.

Menší obavy ze štábu vytváří málo zkušená scenáristka Stephany Folsom, která má na svém kontě jednu epizodu z kritizované animované novinky Star Wars Resistance. Upřímně, byla by velká škoda, kdyby se mělo opravdu kvalitní zakončení trilogie poskvrnit průměrným pokračováním. Snad ale k něčemu podobnému nedojde.

Toy Story je zpátky! První upoutávka potvrzuje, že o zábavu bude i tentokrát postaráno
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

O příběhu čtvrté části toho zatím příliš mnoho nevíme, ale podle portálu IMDb by se mohl děj snímku točit kolem romantické zápletky mezi Woodym a křehkou slečnou Bo Peep. Samo o sobě jde o příliš banální zápletku na to, aby se tvůrci pustili po dlouhé době do nové části, takže věříme, že dějovou linii mají určitě více promyšlenou.

ComicBook také uvedl, že do příběhu zasáhne nová hračka jménem Forky, vyrobená z jednorázové plastové vidličky. O její dabování se postará Tony Hale a vidět ji můžeš na konci výše přiloženého teaseru.

Toy Story je zpátky! První upoutávka potvrzuje, že o zábavu bude i tentokrát postaráno
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse