Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2018 15:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Režisér oscarového Get Out narušuje sváteční klid děsivým hororem Us

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Svátky plné klidu... a smrti?

Čtyři nominace a z toho jedna výhra. To je oscarová bilance loňského hororového hitu Get Out od Jordana Peela. 39letý Američan při natáčení svého režijního debutu určitě ani netušil, jak velké jméno si díky této originální prvotině dokáže vytvořit. O jeho nejbližších projektech se můžeš dočíst ve starším článku.

V dnešním článku k tobě přicházíme s prvním trailerem k očekávanému hororu s názvem Us. V něm se prostřednictvím příběhu matky (Lupita Nyong'o) a otce (Winston Duke) podíváme do domu na pláži, kde je pohodová atmosféra s přáteli a dětmi narušena nezvanými hosty. Dosud publikované fotografie z filmu najdeš zde.

  

Zdá se, že i tentokrát bude Peele svou psychologickou hrou útočit na mozkové závity diváka, a tedy nepůjde o žádný levný horor založený na chaotickém násilí. Ukázka z chystaného Us dokázala i v dnešní sváteční den pořádně zamrazit, a tak věříme, že režisér diváky opět nezklame, ba právě naopak. Trailer vypadá skvěle a opět dokazuje, že Peel je režisérem s obrovskou budoucností.

Kromě jmenované dvojice si ve filmu zahraje například Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Kara Hayward, Nathan Harrington či Duke Nicholson, přičemž o scénář se postaral Jordan Peele. Premiéra je v českých kinech naplánována na 28. března příštího roku. Co myslíš, přinese nám Peele další hororový hit?

Kromě výše přiloženého napínavého traileru tvůrci do dnešního dne publikovali také dvojici kreativně zpracovaných plakátů. Ty si můžeš prohlédnout v galerii níže. Který z nich se ti zamlouvá více?

Domů
Sdílet
Diskuse