Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. srpna 2019 12:52
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Papa Fini se zúčastnil Výměny manželek. V epizodě došlo na jeho rapovou kariéru i na emotivní hádky

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Papa Fini ve známé české reality show. Všechno, co jsme potřebovali vidět.

Ostravský raper Zsolt Szajko známý pod přezdívkou Papa Fini si nechal vstoupit do soukromí kamerou televize Nova a jejím legendárním pořadem Výměna manželek. Tam si dvě domácnosti na deset dní vymění jednu polovinu rodiny. Epizodu televize odvysílala ve středu večer. 

Začala příběhem Papa Finiho a jeho rodiny. Přihlásili se prý, protože potřebovali v manželství změnu. Rázný raper se však s náhradní manželkou vůbec nepáral. Třeba, když mu vadilo, co mu připravila k večeři. Jídlo totiž skončilo v záchodě a Emílie se to velmi dotklo. Hádek proběhlo hned několik.

Papa Fini se zúčastnil Výměny manželek. V epizodě došlo na jeho rapovou kariéru i rozvod
Papa Fini se zúčastnil Výměny manželek. V epizodě došlo na jeho rapovou kariéru i rozvod Zdroj: TV Nova
Doporučeno
Kuriózní rozchod ve Výměně manželek otřásá českým internetem. Jak vypadá drsná hádka milovnice hadů a alkoholu se svým přítelem? Kuriózní rozchod ve Výměně manželek otřásá českým internetem. Jak vypadá drsná hádka milovnice hadů a alkoholu se svým přítelem? 29. srpna 2017 13:30

Jen pár hodin po odvysílání epizody Fini nahodil 24 minut dlouhé video, kde se vyjadřuje ke své účasti v pořadu. O tomto videu přitom prý nemá štáb Novy ani tušení.

„Podle smlouvy bychom to točit neměli. Nejde nám o lajky ani followers, jak si někteří budou nejspíš myslet, a nejde nám ani o to, abychom někoho uráželi. Jde jen o reakci, co jsme spolu prožili. (...) Byla to skvěla výměna a ještě lepší životní zkušenost. Pokud můžeme doporučit, běžte do Výměny manželek,“ radí ostravský raper.

Jak všechno dopadlo se můžeš přesvědčit na vlastní oči. Celá epizoda je ke zhlédnutí přímo v archivu televize Nova.

Účinkování raperů v českých reality shows není žádnou novinkou. V roce 2012 se bitkař a tvůrce hitu Boty Leo Beránek zúčastnil Hotelu Paradise, o rok později nastoupil El Nino do vily VyVolených. Pokud tě zajímá, co dělají účastníci v dnešní době, podívej se na tento článek

Domů
Sdílet
Diskuse