Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Sharlota se vrací s novou skladbou a ptá se, co je v dnešní době láska. Není jí nikdy dost, zpívá

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP HUDBA
Uložit Uložené

Sharlota přichází s movementem #laskynenidost.

Raperka Sharlota z labelu Blackwood přichází s novým videem ke skladbě #laskynenidost, kterou lze chápat i jako určitý apel na ty, kteří by lásce a pozitivitě snad v životě nedávali dost prostoru. Zároveň je track o ní, protože na ni na začátku roku přišla krize, během které se rozhodovala, zda s hudbou vůbec bude pokračovat.

Doporučeno
Kdo Sharlotě píše texty, proč se pomlouvaly s Aless a jak reaguje na řeči o kopírování Cardi B? (Interhejty) Kdo Sharlotě píše texty, proč se pomlouvaly s Aless a jak reaguje na řeči o kopírování Cardi B? (Interhejty) 25. srpna 2019 16:06

 „Po novém roce přišlo pro mne období, kdy jsem nevěděla zda mě hudba baví, dělá mi radost, jestli jí chci vůbec dělat. (...) Byla jsem v poslední době spíše smutná a rozladěná i tím co se děje kolem mě, jak se lidi chovají na sociálních sítích a měla tendenci tak všechno trochu vzdát a upustit od věčného stresu a tlaku na to, abych pořád vytvářela něco a aby to bylo dostatečně dobré,“  řekla Sharlota.

Skladba je zároveň druhým singlem k albu Sextape. Interpretka se specifickou extravagantní image na ni upozorňovala již v půlce srpna, track přišel na světlo světa nyní, přičemž beat k němu vytvořil dvorní producent labelu Ceha. 

Domů
Sdílet
Diskuse