Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2018 8:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Breaking Bad dostane dvouhodinový film, který se začne natáčet už tento měsíc!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Heisenberg. Ještě jsi na jeho jméno nezapomněl?

Není sice jisté, zda se dvě hodiny dlouhý film ze světa Breaking Bad dostane do kin, nebo jej budeme moci vidět jen v televizi, ale podle zdrojů blízkých The Hollywood Reporter se na snímku již pomalu pracuje.

Co všechno o tomto připravovaném lákadle zatím víme? Tak jako v případě seriálů Breaking Bad a spin-offu s Jimmym McGillem Better Call Saul by se o něj měl postarat zkušený Vince Gilligan.

Na filmu by měl pracovat z pozice scenáristy, výkonného producenta a možná i režiséra. K projektu se zřejmě ale připojí i producenti Better Call Saul jako Mark Johnson a Melissa Bernstein.

THR také píše o tom, že by snímek mohl nést potenciální pracovní (možná však falešný) název Greenbrier. Bohužel nemáme potvrzeno, zda se ve filmu objeví hvězdy z Breaking Bad jako Aaron Paul (Jesse Pinkman), Bryan Cranston (Walter White) nebo Bob Odenkirk (Saul Goodman).

Pokud by mělo jít o prequel, můžeme počítat s množstvím známých postav, ale pokračování závěrečné série Breaking Bad by nás bohužel o některá klíčová jména mohlo připravit. Příběhově by měl film z univerza Breaking Bad sledovat útěk uneseného muže a jeho pátrání po svobodě. Mohlo by jít o odkaz na Jesseho?

Natáčení filmu by mělo trvat od listopadu tohoto roku až do února 2019 a podle Albuquerque Journal se bude i tentokrát natáčet ve státě Nové Mexiko, přesněji ve starém dobrém Albuquerque.

Domů
Sdílet
Diskuse