Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2018 15:39
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Captain America dostane v Avengers 4 mnohem víc prostoru. Společně s Thorem se mají pustit do Thanose

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Upozorňujeme, že následující text bude obsahovat spoilery z filmů Thor: Ragnarok, Infinity War a potenciální spoilery z Avengers 4.

Závěrečné události z Infinity War nebyly ani tak překvapující (fámy o úmrtí množství hrdinů se dostaly snad ke každému), ale dozajista byly pro většinu skalních fanoušků zdrcující. Útěchu jim však nedodají ani poslední informace z univerza MCU, které posilují indicie o předpokládané smrti dalšího z Avengerů.

Scenáristé Infinity War, Stephen McFeely a Christopher Markus, se v nedávném interview vyjadřovali k různým podstatným sekvencím filmu. Co se pokračování Avengers týká, podle jejich slov čeká Stevea Rogerse, známého jako Captain America, pořádně intenzivní příběhová linka.

Neověřené zdroje tvrdí, že v určité části filmu se proti Thanosovi postaví Rogers společně s Thorem. Captain při heroickém útoku uchopí Thorův Mjolnir (kladivo ho uzná za hodného této pocty), ale útok proti záporákovi Thanosovi ho vyjde draho a Kapitán při tomto pokusu umírá.

Thorovo kladivo bylo sice zničeno mocnou Helou, ale jakýmsi způsobem se k němu jeho nositel znovu dostal. Možná jde o návrat v čase, možná o opětovné ukování. V každém případě, pravdu se dozvíme až po zhlédnutí Avengers 4. Podle vyjádření Chrise Evanse by však velmi snadno mohlo jít o pravdivou předpověď.

Captain America dostane v Avengers 4 mnohem víc prostoru. Společně s Thorem se mají pustit do Thanose
Zdroj: MCU
Domů
Sdílet
Diskuse