Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 21:09
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pokud vás neslyší, nemohou vás zabít. Horor Tiché místo kritici ve finálním traileru označují jako napínavé a geniální dílo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na snímek se rozhodně těšíme. Škoda, že si musíme ještě měsíc počkat.

Ze zajímavě vyhlížejícího hororu A Quiet Place (Tiché místo) se díky prvním reakcím kritiků stala pro žánrové fanoušky událost číslo jedna. My si na snímek budeme muset počkat do příštího měsíce, ale v USA se chystá do kin už za pár dní.

Proto tu máme finální trailer, který se nás snaží nalákat do kina výňatky z nadšených recenzí. Napínavý, geniální či intenzivní. To je jen několik přívlastků, kterými kritici film ověnčili.

A Quiet Place nás zavede do světa, kde je ticho jediným způsobem, jak přežít. Pokud vás totiž záhadná monstra neslyší, nemohou lovit. Snímek natočil John Krasinski, který si střihl i hlavní roli. Kromě něj uvidíme i jeho partnerku Emily Blunt, Noaha Jupe a Millicent Simmonds.

Snímek má momentálně 100 % na Rotten Tomatoes (s ratingem 8,2) a skvělých 80 % na Metacritic. Zdá se, že se nám tu rýsuje první letošní hororová hitovka. Premiéra se v Česku uskuteční 3. května 2018. My v tom kině rozhodně budeme. Co vy?

 

Domů
Sdílet
Diskuse