Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 17:10
Čas čtení 0:41
Antonín Havlík

Sloni uprchli z cirkusu a procházeli se v ulicích města. Úplně zastavili dopravu, pomohla až policie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sloni si našli cestu z cirkusu a vydali se do ulic města Jekatěrinburg.

Obyvatelé Jekatěrinburgu byli ve čtvrtek odpoledne asi značně překvapeni. Po zasněžené ulici se totiž procházeli dva sloni. Celou situaci zachytila kamera kvapně reagujícího řidiče. Slon uprchl z blízkého cirkusu od svých cvičitelů. Na zvídavého savce upozornil ruský server interfax.ru. Doplnil, že se video stalo na sociálních sítích virálním.

Ředitelka cirkusu ve čtvrtém největší ruském městě Jekatěrinburgu Tamara Bortniková uvedla, že zaměstnanci cirkusu zvířata připravovali na cestu do Petrohradu a když sloni uviděli sníh, zalíbil se jim. Jejich náhlý zájem bohužel zablokoval dopravu.  

Doporučeno
Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky 9. září 2019 10:48

Slonímu povyražení pomohla až policie, která si netradičních návštěvníků všimla a včas zasáhla. Začala je spolu se zaměstnanci cirkusu tlačit zpátky do přepravních kontejnerů

„Rozhodli se jít na procházku. V ulicích byli asi deset minut, poté se vrátili. Už odjeli do Petrohradu. Všechno je v pořádku,“ ubezpečila veřejnost Bortniková. Obrovská zvířata tak příliš daleko nedošla a celý incident se odehrál bez větších škod.

Domů
Sdílet
Diskuse