Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2020 16:03
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Zastřelený raper Nipsey Hussle dostane dokument na Netflixu

HUDBA
Uložit Uložené

Na streamovací službě se objeví dokument o zesnulém raperovi.

Příští měsíc tomu bude přesně rok, co svět ve třiatřiceti letech navždy opustil americký raper Nipsey Hussle. Ten byl minimálně desetkrát postřelen za bílého dne před obchodem v Los Angeles a jeho násilná smrt zasáhla fanoušky po celém světě. Ti se ale mohou nyní těšit alespoň na nový dokument, který bude zesnulému umělci věnován.

O snímku informoval portál Deadline. Za projektem stojí americká režisérka a producentka Ava DuVernay, která v minulosti získala i nominaci na Oscara. Vzniknout by měl ve spolupráci se společností Marathon Films, která patřila právě zastřelenému raperovi. 

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 18:38

Film se objeví na streamovací platformě Netflix, zatím však není známo, kdy se tak stane. Neznáme ani název snímku. O dokument dle dostupných informací usilovaly také firmy Apple a Amazon, vyhrál však nakonec právě zmíněný Netflix, který za získání filmu údajně nabídl osmimístnou sumu (v dolarech).

Pro úspěšnou režisérku Avu DuVernay se bude jednat o první dokument od roku 2016, kdy světlo světa spatřil snímek 13th pojednávající (mimo jiné) o vězeňském systému USA. Od té doby se DuVernay podepsala i pod projekty A Wrinkle in Time, When They See Us a Cherish the Day.

Domů
Sdílet
Diskuse