Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. června 2020 11:33
Čas čtení 0:50
Antonín Havlík

Prohry probereme pak, teď jdem slavit. Ektor vydává další videoklip a odhaluje detaily o své osmé desce

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Žijem film, jenom stačí chytit ten moment, rapuje Ektor v novém videoklipu.

Ektorova v pořadí již osmá studiová deska Original bude brzy venku. Aby na ni raper ještě více nalákal, vydal další videoklip. Už předchozí singly Hranice a Do pěti doprovázené videoklipy od Jana Stracha naznačily, že koncertní pauza spolu s celkovou absencí deadlinů a přílišných povinností, se zejména u umělců vyplácí. 

To samé potvrzuje i nový vizuální kabát k jedné z nejsilnějších věcí z desky s názvem Teď tady, pod nímž je opět podepsán výše zmíněný Jan Strach se svým týmem. Ektor ve skladbě střídá nejrůznější flows, je znát, že už v rap game nějakou dobu působí a dokáže náladu skladeb vyjádřit správným způsobem. To se povedlo i nyní. 

Doporučeno
Ektor vystupuje v novém klipu jako Tony Montana. Zase trochu jinej vibe, po těch letech se mi zdaj divný věci, rapuje Ektor vystupuje v novém klipu jako Tony Montana. Zase trochu jinej vibe, po těch letech se mi zdaj divný věci, rapuje 30. března 2020 10:59

Nové album Original vychází už 15. června a objeví se na něm producenti jako Huclberry, Vae Cortez, DJ Wich, SpecialBeatz, Abe nebo DaySix. K desce zároveň vychází i minimalistický cover, který má na svědomí Ektorův dlouholetý grafik Luke Wick. Kromě fyzického CD se vůbec poprvé sběratelé dočkají i limitovaného počtu vinylů.


Album Original si už teď můžeš předobjednat ve speciálním bundle packu na oficiálním e-shopu, kde bude postupně dropovat i oficiální merch. Připomínáme, že na podzim se pak ještě uskuteční křest alba v pražském Foru Karlín, na který momentálně také běží předprodej, takže pokud chceš slyšet oblíbené skladby naživo, včasně nakupuj.

Prohry probereme pak, teď jdem slavit. Ektor vydává další videoklip a odhaluje detaily o své osmé desce
Domů
Sdílet
Diskuse