Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. srpna 2020 12:44
Čas čtení 1:44
Vojtěch Vanda

Chief Keef si s raketometem počíhal na všechny krysy. V klipu Bang Bang střílí všechny konfidenty, čímž se otírá i o 6ix9ina

HUDBA RAP
Uložit Uložené

U popravy mu sekunduje i Mike WiLL Made-It.

Krys je všude kolem dost a dost. A to nemluvíme o zvířatech. Své o tom ví i pořádková jednotka ve složení Chief Keef a Mike WiLL Made-It, která si jako podpůrnou sílu k popravě všech konfidentů přivolala na pomoc protitankový raketomet, Keefova bratrance Tadoeho a Lil Reese. Bang Bang.

Doporučeno
Wiz Khalifa oslavuje v novém videoklipu život jako Slim Peter z Griffinových a ohlašuje nový projekt Wiz Khalifa oslavuje v novém videoklipu život jako Slim Peter z Griffinových a ohlašuje nový projekt 20. srpna 2020 20:27

Akční videoklip Bang Bang je jen nový kabát pro starý známý track. Stopa vznikla už v roce 2016. Může se pak zdát jako zbytečná práce oblékat starou píseň do producentsky náročného videa, pokud samozřejmě netušíš, že se Keef vrací zpátky k hudbě, kterou v poslední době zanedbával. Jeho prioritou byl totiž v posledním roce e-sport.

Proto neuškodí, když si zrekapitulujeme poslední velkou událost v gangsterském rapovém prostředí ve Spojených státech. Sosa nabijí svou útočnou pušku a míří hlavně směrem k jediné osobě, která se prakticky proslavila i mezi lidmi, kteří hiphop nesledují, svou nadměrnou povídavostí.

Případ Tekashi 6ix9ine vs. Nine Trey Bloods plnil titulky všech magazínů od září 2019, v jehož rámci si 6ix9ine vymluvil svou cestu na svobodu a snížení trestu z původních 47 let na 2 roky. Povedlo se mu to jeho výmluvnými argumenty, kterými poslal své bývalé kolegy z gangu za mříže.

Situace nicméně není tak jednostranná, jak by se mohlo z té pouliční strany zdát, každopádně Tekashimu jeho výpověď a zdánlivá svoboda klidné spaní nepřidala. I přes jeho ustavičné provokace, že ho ještě nikdo nezastřelil, jej nejspíš čeká doživotní existence s několika bodyguardy za zády.

Akční film

Ať už je to je v reálu, jak chce, Keef se v posledním videoklipu pořádně vyřádil. Produkce Blank Square z něj udělala klasický akční film. Společně se svým bratrancem vbíhá do skladiště, ve kterém hlavní konfident ve videu, mimochodem s úchvatně propracovanou maskou krysy, přebývá, a s jointem v puse popravuje jednoho bodyguarda za druhým.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Link In Bio

Příspěvek sdílený Chief Keef (@chieffkeeffsossa),

Aby toho nebylo málo, tak v momentě, kdy se dvojice hlavních hrdinů prostřílí „k hlavnímu bossovi,“ najde ho už bezmocného v myší pastičce v lidské velikosti. V ní dostane milosrdnou kulku do hlavy.

Doporučeno
Country rap a Chief Keef rapující do banja. Nic není nemožné v novém videu od Yung Gravyho Country rap a Chief Keef rapující do banja. Nic není nemožné v novém videu od Yung Gravyho 3. dubna 2020 18:06

Krvavá lázeň má být předzvěst dvou věcí. Keef se se svou vracečkou do hudby snaží vyhajpovat dlouho očekávané album Almighty So 2, které má přirozeně navazovat na hit Almighty So z roku 2013. Do toho se ale Sosa soustředí, dle webu Genius, na album s Mikem WiLLem, s nímž už vlastně spolupracuje od vydání Finally Rich, čili 8 let.

Která deska vyjde dřív a na co se teda máme těšit příště, je ještě ve hvězdách. U takové renesanční osobnosti, jakou Chief Keef bezesporu je, se může stát, že jej v procesu chytne jiné odvětví, a hudba půjde znovu stranou.

Domů
Sdílet
Diskuse