Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2020 17:22
Čas čtení 1:13
Vojtěch Vanda

Ektor přiznal, že lhal. V návalu emocí slíbil něco, co nechtěl, což nechal zvěčnit v klipu Emoce na emoce

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

To už se ti taky někdy stalo, ne?

Ano, je to levárna. Ale teď už si můžeš být jistá, že říkám pravdu, když řeknu, že jsem lhal. Ani dům na Bali, ani drahé věci nebo svatba, Ektor se holt nechal unést. Následně to byly jen Emoce a emoce, na něž s ranní kocovinou navázaly i nadávky, spousta zmařených snů a nějaká ta letící váza.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Asi každému se někdy stalo, že se nechal trochu unést, jen možná v trochu jiném měřítku. Ne každý si může dovolit nechat na baru 20 000 za noc, nicméně upravený ekvivalent k situaci jsi už taky určitě někdy zažil. V opojení omamných látek si všimneš sličné mladé ženy, která tě uchvátí svými přednostmi, načež jí následně slibuješ hory doly jen proto, abys ji dostal. A ona ty létající tisícovky viděla na vlastní oči.

V noci nebyl problém vlastní dům na Bali, boty Balenciaga, Porsche Panamera nebo vlastní ostrov s jachtou, ráno se ten obrázek ale nezdá úplně zdravý. Podle Ektora za ty sliby ale nemohl on sám, nýbrž jeho objev. „To není moje chyba, můžeš za to sama. Ta věc pod těma šatama je panorama,“ nařkl a polichotil svému večernímu úlovku zároveň.

Postbarovou scénu zvěčnil do snímku renomovaný režisér a mastermind za projektem Most Wanted Jan Strach, který, jak dokázal v minulosti, má na Ektora dobré oko. Nutno dodat, že drzý instrumentál, který tuto lásku po italsku na jednu noc doprovází, má na svědomí SpecialBeatz. Single s klipem jsou předzvěstí nové deluxe verze červnového alba Originál, které se objeví na všech digitálních platformách už v prosinci

Ektor přiznal, že lhal. V návalu emocí slíbil něco, co nechtěl, což nechal zvěčnit v klipu Emoce na emoce
Zdroj: Thomas Habr
Doporučeno
Když dělám love, nabíhám! Dollar Prync nepolevuje, s Luccianem přináší nové video a ohlašuje nové album Když dělám love, nabíhám! Dollar Prync nepolevuje, s Luccianem přináší nové video a ohlašuje nové album 12. října 2020 11:02


Co se releasu týče, Ektorův tým nezůstane jen u desky. Nově je venku i merch, o jehož design se postaral David Jones. A ještě jedna připomínka: Nezapomeň, že se Ektorův křest, kvůli koronavirovým opatřením, musel přesunout na 5. března příštího roku. Což ale neznamená, že by sis neměl pospíšit s nákupem lístků. V předprodeji na Goout.cz jich pouhých 200, tak oči na stopkách! 

Domů
Sdílet
Diskuse