Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2021 8:12
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

Za slečnou si přivezl svítící i borůvkové kondomy a k tomu jahodový lubrikační gel. Poslechni si tyto zábavné příběhy

Za slečnou si přivezl svítící i borůvkové kondomy a k tomu jahodový lubrikační gel. Poslechni si tyto zábavné příběhy
Zdroj: Unsplash
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u další bonusové epizody našeho pravidelného podcastu Love is on the air. Naposledy se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na téma kondomů, probrali jsme jejich historii a vyvrátili nejčastější mýty, které o prezervativech kolují. V posledním díle se dozvíš také řadu cenných rad, které ti třeba pomohou i v osobním životě.

Teď ale přichází čas dát prostor našim posluchačům a posluchačkám, kteří nám na dané téma zaslali vlastní příběhy. Právě těm je celá dnešní bonusová epizoda věnována, tak se pohodlně usaď a užij si dnešní dávky zábavy.

Doporučeno
Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat? Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat? 23. března 2021 18:39

A co se v nové bonusové epizodě dozvíš? Tak například o slečně, která k sobě na chatu přizvala svého kamaráda, kterému mezi větami napsala, že je single a ať přiveze kondomy. Kamarád nic nenechal náhodě a dovezl rovnou celou sadu kondomů, včetně takových, které svítil ve tmě.

Všechno šlo podle plánu, ale zrovna ve chvíli, kdy se mladá dvojice oddávala postelovým radovánkám, dívce přišla zprávy od její mámy, která byla na chatě s ní. Slečna totiž na chatu nepřijela sama, ale se svými rodiči. A co své dceři uprostřed sexu napsala? To se dozvíš v bonusové epizodě. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse