Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2021 11:43
Čas čtení 1:01
Adam Smeták

Seznámení s rodiči partnera může skončit fiaskem. Poslechni si bizarní příběhy ať víš, čemu se vyvarovat

Seznámení s rodiči partnera může skončit fiaskem. Poslechni si bizarní příběhy ať víš, čemu se vyvarovat
Zdroj: Flickr.com/cj wallis
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslouchej bonusovou epizodu k 55. dílu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Tématem 55. dílu našeho pravidelného podcastu Love is on the air bylo seznamování s rodiči partnera. Naše moderátorská dvojice, která si přezdívá doktorka Nikita a docent Zach, probrala, na co je třeba při této důležité události myslet, na co si dát pozor a jak se vyrovnat se zapeklitými situacemi, které může seznamování přinést. K tomu všemu jsi navíc dostal řadu užitečných rad, jak udělat první dojem. 

A jak už bývá zvykem, stejně jako každý čtvrtek, i tentokrát vydáváme bonusovou epizodu s příběhy našich věrných posluchačů. Teď, když už díky poslední epizodě podcastu víš, jak se na seznámení s rodiči obléci a kdy se k němu vlastně odhodlat, se zaposlouchej do reálných příběhů našich posluchačů, u kterých se dobře pobavíš a možná i inspiruješ. 

Doporučeno
20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 23. února 2021 20:15

Respektive se inspiruješ především v tom, čemu se při seznamování s rodiči tvého partnera či partnerky vyvarovat. Prvně je dobrým nápadem si na takovou příležitost nebrat nic nevhodného s sebou. Co kdyby se například stalo, že jointa v tvé kapse vyčmuchá pes. Před první návštěvou si nezapomeň ani dojít na toaletu, protože jakákoli nehoda v této oblasti může působit velmi trapně. 

A tak dále. Je toho mnoho. Do celé epizody se nám dokonce ani nevešly všechny případy, neboť nám jich posíláte opravdu velké množství, za což jsme velmi vděční. Tak nám buď i nadále věrný, sleduj nás na Instagramu a příště nezapomeň poslat svůj příběh, třeba jej pak uslyšíš. 

Teď už se ale pohodlně usaď a užij si novou epizodu. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse