Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 13:59
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor se vrací do klece! 10. července se znovu pobije s Poirierem

Conor McGregor se vrací do klece! 10. července se znovu pobije s Poirierem
Zdroj: Jeff Bottari/Getty Images
SPORT UFC
Uložit Uložené

Fanoušci se dočkají završení trilogie. Kdo odejde jako vítěz tentokrát?

Je to oficiální. Slavný irský bojovník Conor McGregor se v kleci znovu střetne se svým americkým rivalem Dustinem Poiriem. O jejich další vzájemné bitvě se v posledních dnech hojně diskutovalo, konkrétně byl zmiňován termín 10. července, kdy se fanoušci smíšených bojových umění dočkají akce UFC 264. Nyní už je ale boj domluven a završení této zápasové trilogie nic nestojí v cestě.

Doporučeno
Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? 18. února 2021 14:30

McGregor datum svého příštího zápasu před krátkou chvílí potvrdil i na svém Instagramu. Jak už má ve zvyku, nebál se ani velkých prohlášení. V popisku totiž píše, že bude „naprosto ničit“.

Dvojice se poprvé v oktagonu střetla v roce 2014, kdy po necelých dvou minutách z klece odcházel jako vítěz McGregor. Poirier však účty srovnal v lednu tohoto roku, kdy Ira nekompromisně ukončil technickým knockoutem ve 2. kole.

Zápas proběhne v lehké váze (do 70 kg), která je po odchodu Khabiba Nurmagomedova do důchodu bez šampiona. O jeho nástupci rozhodne bitva Chandler vs. Oliveira a s novým šampionem se následně pravděpodobně utká vítěz duelu McGregor vs. Poirier.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Domů
Sdílet
Diskuse