Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2021 16:20
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

Největší faily při online výuce: Učitelce řekla, že je k**** (Anketa)

Největší faily při online výuce: Učitelce řekla, že je k**** (Anketa)
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Zeptali jsme se mladých lidí, co všechno se jim přihodilo při dálkové výuce.

Drtivá většina žáků a studentů se poslední rok kvůli pandemii koronaviru takřka nepodívala do škol a studijní čas trávila on-line výukou, která představovala novou výzvu a problémy i pro učitele a profesory. Rozhodli jsme se proto vydat do pražských ulic, abychom zjistili, jaké největší trapasy nebo faily mladí lidé během dálkové výuky zažili.

Jak se v nové anketě můžeš přesvědčit, stalo se toho opravdu hodně – od rozbitých počítačů až po pomlouvání učitele. Jedna ze slečen dokonce prozradila, že svou vyučující nazvala velmi vulgárním slovem. Kamarád jednoho z respondentů si zase během u zapnutého mikrofonu objednával jídlo v KFC.

Kromě toho jsme však také zjišťovali, jaké výhody a nevýhody dálková výuka podle mladých lidí přinesla. Více už se ale dozvíš v samotném videu. Do komentářů nám pak můžeš napsat, jak dálkovou výuku hodnotíš ty a zda se třeba i tobě stalo něco, co některému z dnešních respondentů. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Spolužák na mě křičel, že by mě měli vzít do Osvětimi, říká 14letý transgender chlapec Michael Spolužák na mě křičel, že by mě měli vzít do Osvětimi, říká 14letý transgender chlapec Michael 25. dubna 2021 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse