Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2021 18:18
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Šli jsme do ulic zjistit, co si lidé myslí o vakcíně. Jaké největší mýty o očkování slyšeli?

VIDEO: Šli jsme do ulic zjistit, co si lidé myslí o vakcíně. Jaké největší mýty o očkování slyšeli?
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Přinášíme ti novou anketu. Tentokrát jsme se lidí ptali na názor na vakcínu proti koronaviru.

Před pár dny se spustila registrace na očkování proti koronaviru i pro věkovou skupinu nad 16 let, a tak jsme se rozhodli vzít kameru, mikrofon a vydat se do ulic, abychom zjistili, jaký mají lidé názor na vakcínu a zda se nechají očkovat. Respondenty vyzpovídala naše nová moderátorka Aneta.

A co všechno zjistila? Někteří říkají, že na očkování rozhodně půjdou, další zatím čekají, ale najdou se i tací, kteří vakcínu razantně odmítají. Jeden respondent očkování ani rouškám prý nevěří, ale bližší vysvětlení nám bohužel nenabídnul. 

Doporučeno
Velký rozhovor s Ivanem Bartošem: Volby budou hodně špinavé. Kdyby nás Babiš poslouchal, nemuselo zemřít 30 tisíc lidí Velký rozhovor s Ivanem Bartošem: Volby budou hodně špinavé. Kdyby nás Babiš poslouchal, nemuselo zemřít 30 tisíc lidí 3. června 2021 16:25

Kromě názoru na očkování a ochoty nechat se naočkovat jsme ale zjišťovali také to, jaký největší blud nebo mýtus lidé za dobu pandemie slyšeli. Pro některé to byly například dezinformace o čipování lidí, za kterým měl stát Bill Gates. 

Jiní se taky vyjádřili k některým rozhodnutím vlády, která podle nich byla nesmyslná – jako třeba když se povolilo otevření tanečních klubů, ale zakázalo se v nich tančit. Víc už se ale dozvíš v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse