Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 v 8:03
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola z nemocnice: Je otázka, jestli se ještě vůbec vrátím, musím poslouchat doktory

Karlos Vémola z nemocnice: Je otázka, jestli se ještě vůbec vrátím, musím poslouchat doktory
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Zranění Karlose Vémoly je zřejmě vážnější, než se na první pohled mohlo zdát. Jak říká, nejdůležitější je nyní poslouchat rady a pokyny doktorů.

Přední domácí MMA zápasník Karlos Vémola je pár dní po operaci tricepsu a jedna nebo dvě další operace jej ještě čekají. Tím se návrat českého Terminátora zkomplikoval a přinejmenším oddálil, jak ale samotný bojovník říká, podle doktorů v současné době není otázka to, kdy bude stát v kleci znovu, ale jestli se do hvězdné kariéry vůbec ještě vrátí. Záležet bude na i tom, jak moc bude doktory poslouchat.

Bývalý bojovník UFC otevřeně říká, že za zranění, které jej aktuálně trápí, si může sám. Předtím totiž rady doktorů neposlouchal a navzdory jejich pokynům nepřestával trénovat, což jej přivedlo až na operační sál. „Teď to opravdu není o tom, kdy nebo za jak dlouho se vrátím, ale jestli se vrátím. A jestli je (doktory, pozn. red.) teď nebudu poslouchat, tak se nevrátím,“ říká Vémola v záznamu živého vysílání na Instagramu.

Doporučeno
Karlos Vémola na sebe před zápasem s Marpem vytvořil velký tlak, ale právě to je jeho motor, říká Pavol Neruda (Rozhovor) Karlos Vémola na sebe před zápasem s Marpem vytvořil velký tlak, ale právě to je jeho motor, říká Pavol Neruda (Rozhovor) 18. července 2021 v 16:10

I přes současné komplikace však Karlos Vémola slíbil fanouškům, že z nemocnice v Mladé Boleslavi ve čtvrtek večer zamíří to pražského divadla Royal na tiskovou konferenci Oktagon Time, kde se se svými příznivci podělí o nové informace a plány do budoucna. Jak říká, chce také reagovat na vyjádření slovenského bojovníka Samuela „Piráta“ Krištofiče, který by mohl být příštím soupeřem českého Terminátora.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 v 8:00

Aby k tomuto zápasu ale došlo, musí Pirát v sobotu na turnaji Oktagon 26 nejprve uspět v zápase s Polákem Marcinem Naruszczkou. S tím se měl původně utkat právě Vémola o pás šampiona střední váhy. Českého bijce však nakonec nahradil Pirát, který s polským soupeřem zabojuje o prozatímní titul.

Nejasné je nyní také to, jak to bude s boxerským zápasem Karlose Vémoly s raperem Marpem, který se má uskutečnit v listopadu. I to se možná dozvíme na dnešní konferenci Oktagon Time.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Domů
Sdílet
Diskuse