Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 8:14
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Český bijec v boji o titul nevyhrál, chorvatský Robocop jej ukončil ve 3. kole

Český bijec v boji o titul nevyhrál, chorvatský Robocop jej ukončil ve 3. kole
Zdroj: se souhlasem KSW
SPORT BOJOVÉ SPORTY KSW
Uložit Uložené

„Kdo míří vysoko, padá z velké výšky,“ řekl Kincl po zápase.

Slavný český MMA zápasník Patrik Kincl v noci ze soboty na neděli vyzval šampiona polské organizace KSW Roberta Soldiće, chorvatský Robocop a král welterové divize (do 77 kilogramů) však potvrdil pozici favorita a svůj trůn ustrážil. V očekávaném zápasem Kincla ukončil ve 3. kole.

Doporučeno
Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) 14. srpna 2021 12:26

Zástupce královéhradeckého gymu All Sports Academy navzdory své prohře nahrál pro fanoušky po zápase video, ve kterém boj krátce zhodnotil. Zprvu se Kincl dle svých slov v zápase cítil dobře, osudná chvíle však nastala v momentě, kdy jej soupeř trefil tvrdě na tělo zrovna během nádechu. „To rozhodlo, ten solar mi vzal kompletně vítr z plachet,“ uznává Kincl. 

Následně na zemi se Kincl ještě snažil situaci zachránit, už mu ale bohužel nezbyly síly. Šampion Roberto Soldić si tak připsal již šestkou výhru v řadě, pro Kincl se jedná o první porážku v největší evropské organizaci KSW. „Kdo míří vysoko, padá z velké výšky,“ řekl Kincl a zároveň fanouškům poděkoval za obrovskou podporu, které se mu dostalo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KSW (@ksw_mma)

Zpět
Sdílet
Diskuse