Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2021 21:36
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros na turnaji OKTAGON 27 prohrál. Bývalý bojovník UFC zápas jasně ovládl

Gábor Boráros na turnaji OKTAGON 27 prohrál. Bývalý bojovník UFC zápas jasně ovládl
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slavný slovenský bojovník si připisuje třetí prohru v řadě.

Hvězdný slovenský zápasník Gábor Boráros po dvou smolných porážkách nastoupil na sobotním turnaji OKTAGON 27 v Bratislavě do boje proti bývalému bojovníkovi UFC Mickaelu Leboutovi. Na vítěznou vlnu se však domácí bojovník vrátit nedokázal.

O atraktivní podívanou bylo postaráno už od samotného začátku zápasu. Boráros dal svému soupeři pocítit sílu svých kopů, ten však reagoval přesnými přímými údery na hlavu, kterými slovenskému bojovníkovi zejména ke konci kola pořádně zavařil. V tom druhém pak Borárosovi způsobil nepříjemný cut, ze kterého se začala řinout spousta krve.

V tlaku francouzský zápasník pokračoval i v posledním kole a Boráros už průběh zápasu nestihl zvrátit ve svůj prospěch. Lebout tak po rozhodnutí rozhodčích zvítězil jednoznačně 3:0 na body a Boráros si připsal třetí prohru v řadě, což bývá pro kariéru profesionálního bojovníka relativně výstražné znamení.

Doporučeno
Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) 14. srpna 2021 12:26

Původně se měl Boráros utkat proti Michalu Labusovi z Polska, ten se však zranil a nahradil jej právě nebezpečný Lebout. A přestože šlo o podstatně větší výzvu, podle promotéra organizace OKTAGON MMA Ondřeje Novotného ji Boráros okamžitě přijal.

„Tento přístup je v MMA hodně ojedinělý, každý si totiž v dnešní době staví kariéru velmi úzkostlivě, a Gábora za to svým způsobem obdivuju. Mohl by mít daleko lehčí soupeře, porážet je a lidi by mu tleskali, ale on chce dokázat, že není vymyšlený zápasník,“ řekl nám Novotný v rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse