Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2022 10:17
Čas čtení 1:13
Tereza Šnajdrová

Rammstein vystoupí v Praze. Policie v souvislosti s koncertem připravila opatření

Rammstein vystoupí v Praze. Policie v souvislosti s koncertem připravila opatření
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
NEWS RAMMSTEIN ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V pražských Letňanech se v neděli a v pondělí uskuteční koncert německé metalové kapely Rammstein. Policie v souvislosti s koncertem přichystala opatření a varuje před komplikacemi v dopravě.

Metaloví fanoušci z celého Česka se dnes sjedou do pražských Letňan, kde na letišti vystoupí německá metalová kapela Rammstein. Ta v Praze odehraje hned dva koncerty, přičemž ten první se uskuteční v neděli a druhý v pondělí 16. května. Policie ČR v souvislosti s koncertem vydala opatření a varuje před komplikacemi v dopravě.

Doporučeno
Rammstein oznamuje nové album, legendární kapela v květnu dorazí do Prahy Rammstein oznamuje nové album, legendární kapela v květnu dorazí do Prahy 11. března 2022 14:12

V neděli 15. května a v pondělí 16. května na letišti v Letňanech vystoupí německá metalová kapela Rammstein. Ta do Prahy přiveze novou desku Zeit, ale zahraje i oblíbené hity jako Du hast, Pussy nebo Ich will. Fanoušci se podle generální zkoušky skupiny mohou těšit na nezapomenutelnou show plnou ohnivých efektů i excentrické vystupování samotného frontmana Tilla Lindemana.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Letiště v Letňanech má kapacitu 50 000 návštěvníků, přesto je ale dnešní koncert již vyprodaný. Vstupenky na ten pondělní stále seženeš u oficiálního prodejce.

Policie ČR vydala v souvislosti s koncertem opatření a varuje před komplikacemi v dopravě. „V neděli 15. května a v pondělí 16. května se uskuteční dva koncerty skupiny Rammstein. Z důvodu zajištění veřejného pořádku a dopravy připravila pražská policie adekvátní bezpečnostní opatření, na kterých se bude podílet několik desítek pražských policistů. Zmiňovaná opatření se dotknou především dopravy,“ uvedla tisková mluvčí Violeta Siřišťová.

Doporučeno
Rammstein: Mazaní mistři ironie a dvojsmyslů se zálibou v pyrotechnice Rammstein: Mazaní mistři ironie a dvojsmyslů se zálibou v pyrotechnice 27. září 2021 15:30

„Největší dopravní komplikace předpokládáme především v dny, kdy samotné koncerty proběhnou (neděle a pondělí). Vzhledem k mnohatisícové účasti diváků může dojít k dopravním komplikacím. Od poledních hodin do zhruba jedenácti večer budou ulice v bezprostředním okolí letiště pořadateli uzavřené pro veškerou dopravu. Doporučujeme všem účastníkům koncertu pro přesun na místo použít výhradně městskou hromadnou dopravu a pro mimopražské doporučujeme využití záchytných parkovišť na okraji Prahy,“ dodala.

Mohlo by tě zajímat:
10 skvělých her na mobil - Některé jsou zdarma, některé za pár korun, ale každá z nich nabízí zábavu na dlouhé hodiny. 
Nejlepší romantické filmy na Netflixu
10 nejlepších filmů Toma Cruise
Domů
Sdílet
Diskuse