Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2022 8:00
Čas čtení 0:50
Radim Šlechta

Do Prahy přijede Tove Lo. Zahraje na Metronome Prague festivalu

NEWS FESTIVALY HUDBA
Uložit Uložené

Metronome Prague odhalil další hvězdu. Těšit se můžeš na Švédku Tove Lo.

Švédka Tove Lo vystoupí na festivalu Metronome Prague 2023. Organizátoři festivalu o ní mluví jako o jedné z nejtalentovanějších zpěvaček a hudebních skladatelek. V Praze vystoupí společně s dalšími více než padesáti hudebními projekty. Mimo jiné se můžeš těšit třeba na Auroru nebo Jamiroquai. Zvýhodněné vstupenky šesti tisíc lístků ze „Štědré edice“ koupíš na stránkách festivalu.

Tove Lo
Zdroj: Metronome Prague

Tove Lo, vlastním jménem Ebba Tove Elsa Nilsson, působila v několika dívčích skupinách nebo v math rockové kapele Tremblebee. Později začala skládat, produkovat a nahrávat vlastní hudbu, která jí vynesla smlouvu s Warner Records. Do povědomí se dostala především pro svůj singl Habits, jehož remix se stal světovým hitem.

„Metronome Prague 2023 pokračuje v plné síle a s odhodláním potvrdit své postavení nejvýznamnější hudební a umělecké události v Praze, a to za pomoci osmi samostatných scén s více než padesáti hudebními projekty čítajícími přes tři stovky umělců, kteří na nich vystoupí. V žánrově bohatém hudebním programu plném zvučných jmen světové i tuzemské provenience si každý návštěvník bez rozdílu věku najde to své,“ lákají organizátoři.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Metronome Prague se bude konat 22.–25. června příštího roku, již tradičně v areálu Výstaviště Praha. Těšit se můžeš na místa k sezení, chill-out zóny a bohatou gastronomii. Vstupenky najdeš na stránkách festivalu. K dispozici jsou třídenní vstupenky a limitovaná edice jednodenních lístků.

Domů
Sdílet
Diskuse