Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. prosince 2022 18:18
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Gal Gadot se údajně vrátí v Rychle a zběsile 10, přestože její postava zemřela v šestém díle

Gal Gadot se údajně vrátí v Rychle a zběsile 10, přestože její postava zemřela v šestém díle
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RYCHLE A ZBĚSILE
Uložit Uložené

Han podle všeho nebude jediný, kdo vstane z mrtvých v sérii Rychle a zběsile.

Internetový magazín The Direct informuje o tom, že Gal Gadot údajně natočila scénu pro Rychle a zběsile 10 (Fast X). Informaci potvrzuje i důvěryhodný „leaker“ Big Screen Leaks. Gadot hrála postavu Giselle v několika částech Rychle a zběsile, ale její postava zemřela už v šesté, když zachraňovala Hana před jedním z nepřátel a obětovala při tom svůj život, když vyskočila z auta v plné rychlosti a spadla do tmy.

Čekala ji jistá smrt, ale ve světě Rychle a zběsile nikdo neumírá úplně. V minulé části jsme se například dozvěděli, že přežil i Han v podání herce Sunga Kanga, který v Rychle a zběsile: Tokyo Drift svou smrt jen nafingoval.

Zatím nevíme, jak Giselle přežila, a jisté není ani to, zda scéna s ní zůstane ve finální verzi snímku. Hollywoodské studio Universal údajně promítá film vybraným lidem a zjišťuje, jak na tuto scénu diváci reagují. Pokud se větší části z nich nebude líbit, scéna bude možná vystřižena. 

Domů
Sdílet
Diskuse