Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2023 13:41
Čas čtení 0:44
Tímea Krauszová

Otec za trest donutil 11letého syna hrát videohry celých 17 hodin beze spánku. Bizarní důvod vás překvapí

ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zvláštní způsob výchovného trestu zvolil otec 11letého chlapce z čínského Šen-čenu.

Otec svého syna načapal, jak si hraje na mobilu v jednu ráno, navzdory přísné večerce a zákazu hrát si v noci. Rozhodl se dát mu lekci a dítě donutil hrát videohry celých 17 hodin. Trest podle LadBible a DailyMail odvolal, až když se chlapec rozplakal.

Slzy z vyčerpání

Namísto toho, aby synovi telefon vzal, se jej rozhodl potrestat právě jeho oblíbenou aktivitou. O neobvyklý způsob výchovy se podělil na čínské sociální síti Douyin (tamější verze TikToku). Na videu je vidět, jak syna probouzí poté, co usnul na židli.

Hrát hry musel od jedné ráno do šesté večer. Během celého dne ho otec budil, pokud náhodou usnul, a přestat mohl až ve chvíli, kdy se dítě rozplakalo a slíbilo, že se bude chovat jinak. Přestože otec ukázky svého výchovného stylu zveřejnil na internetu, ve videu varuje rodiče, aby něco podobného doma nezkoušeli. V jeho případě to prý byla poslední možnost. Se synem se nakonec dohodli na časovém limitu pro videohry.

Domů
Sdílet
Diskuse