Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2023 15:37
Čas čtení 0:30
Kristýna Dobiášová

VIDEO: Takto Jeremy Renner cvičí pár měsíců po vážné nehodě. „Tělo je zázračné,“ říká

VIDEO: Takto Jeremy Renner cvičí pár měsíců po vážné nehodě. „Tělo je zázračné,“ říká
Zdroj: Marvel Studios
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jeremy Renner sdílel video se cviky, které mu pomáhají se zlepšením pohyblivosti a síly.

Od nehody se sněžným pluhem, při které Renner téměř zemřel, uplynuly čtyři měsíce. Herec se už zotavil dost na to, aby mohl oslavit premiéru Disney+ seriálu Rennervations, a jeho stav se dále zlepšuje, informuje Variety. Na sociálních sítích sdílí aktuální informace o svém zdravotním stavu a videa z rekonvalescence.

Doporučeno
Herec z Čelistí: Chce se mi zvracet z nových standardů pro rozmanitost ve filmech Herec z Čelistí: Chce se mi zvracet z nových standardů pro rozmanitost ve filmech 7. května 2023 14:00

Cítím se jako plecháč, vtipkuje Renner

Na nejnovějším videu ukazuje několik cviků s náčiním, které mají posílit zraněnou nohu a zlepšit její pohyblivost. „Tělo je zázračné,“ zmínil. „Cítím se jako plecháč, který potřebuje olej na všechny nové klouby,“ vtipkoval Renner.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Herce 1. ledna tohoto roku přejel sněžný pluh, když se snažil dostat ke svému synovci. Následně byl hospitalizovaný, zlomil si více než třicet kostí. Při nehodě málem zemřel.

Doporučeno
Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká 7. dubna 2023 10:05
Domů
Sdílet
Diskuse