Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. května 2023 16:22
Čas čtení 0:42
Kristýna Dobiášová

VIDEO: Katy Perry pobavila internet, zmateně hledala své místo na korunovaci Karla III. Jak na vtipy zareagovala?

VIDEO: Katy Perry pobavila internet, zmateně hledala své místo na korunovaci Karla III. Jak na vtipy zareagovala?
Zdroj: Getty Images/Daniel Pockett
ZAJÍMAVOSTI ADELE ELTON JOHN HARRY STYLES HUDBA KAREL III. ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Katy Perry byla pozvaná na korunovaci Karla III. Sociální sítě zaplavilo video, jak zmateně hledá své místo k sezení. Později napsala na Twitter, že se jí ho podařilo najít.

Jednou z pozvaných na korunovaci Karla III. byla i zpěvačka Katy Perry. Sociálními sítěmi se šíří video, jak hledá své místo k sezení. Zpěvačka se na nahrávce zmateně rozhlíží a netuší, kam se má vydat. Nakonec zamířila do jedné z řad Westminsterského opatství a vyptávala se ostatních již posazených.

Doporučeno
Skutečnými hvězdami korunovace byla Kate s dcerou Charlotte, shoduje se internet Skutečnými hvězdami korunovace byla Kate s dcerou Charlotte, shoduje se internet 6. května 2023 17:17

Doporučeno
Obrazem: Takto probíhala korunovace Karla III. Podívej se na snímky ze slavnostního obřadu Obrazem: Takto probíhala korunovace Karla III. Podívej se na snímky ze slavnostního obřadu 6. května 2023 14:05

Video se rychle stalo virálním. Lidé začali záběry sdílet na sociálních sítích, kde na sebe pobavené reakce nenechaly dlouho čekat. „Nemůže najít místo, protože si nevidí přes klobouk,“ píše například jedna uživatelka.

Zpěvačka na šířené video nakonec sama zareagovala na Twitteru: „Nebojte, lidi, našla jsem své místo.“ Perry také v neděli 7. května vystoupí na korunovačním koncertě. Dalším z účinkujících je i zpěvák Lionel Richie.

Které hvězdy odmítly účast na koncertě?

V minulosti se internetem šířily zprávy o osobnostech, které na této akci zpívat odmítly. Mezi hvězdami, které nesouhlasily s vystoupením, jsou Elton John, Adele nebo Harry Styles. Zpěvačka Perry je však tváří nadace The British Asian Trust, kterou nynější král Karel III. založil.

Domů
Sdílet
Diskuse