Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2023 16:45
Čas čtení 0:36
Martin Adam Pavlík

Jason Statham se znovu snaží zabít obrovského žraloka malou harpunou. Sleduj ulítlý trailer na The Meg 2

Jason Statham se znovu snaží zabít obrovského žraloka malou harpunou. Sleduj ulítlý trailer na The Meg 2
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Druhý díl uvidíme už v létě.

Studio Warner Bros. zveřejnilo trailer na očekávané pokračování úspěšného akčního sci-fi hororu The Meg z roku 2018, ve kterém se v hlavní roli představil Jason Statham. Uvidíme ho i v druhé části s podnázvem The Trench. Dorazí do kin už v srpnu a budeš jej moci sledovat ve 3D.

Doporučeno
SISU je finský John Wick (Recenze) SISU je finský John Wick (Recenze) 8. května 2023 10:00

Zatímco první díl, založený na románu z roku 1999 od Steva Altena, režíroval Jon Turteltaub, tentokrát si na režisérskou židli sedl Brit Ben Wheatley. O scénář se postarali Dean Georgaris, Erich Hoeber a Jon Hoeber.


V téměř tříminutové ukázce je vidět obrovitánský žralok, jak opět likviduje vše, co mu stojí v cestě, včetně rodinek s dětmi, přičemž jeho úhlavním nepřítelem, který ho musí zastavit, bude Statham. Pomáhat mu budou odvážní kolegové.

Vypadá to tak, že i tentokrát budeš muset v kině vypnout mozek, protože trailer slibuje další pořádný úlet. Těšit se však můžeš na šílené akční scény, spoustu efektů a černý humor.

Domů
Sdílet
Diskuse