Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. května 2023 v 18:11
Čas čtení 0:25
Kristýna Dobiášová

Vznikne hororová adaptace Popelky. Co o snímku prozradila režisérka?

Vznikne hororová adaptace Popelky. Co o snímku prozradila režisérka?
Zdroj: Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hlavní postava Popelky se v novém zpracování nejspíše představí jako vražedkyně. Snímek se dostane do kin ke konci tohoto roku.

Klasická pohádka Popelka bude mít hororový spin. Cinderella's Curse zamíří do kin ještě letos. Produkci si vezme na starost společnost ChampDog Films, která stojí i za neoficiálním snímkem Medvídek Pú: Krev a med, informuje NME.

Doporučeno
Sexuální obtěžování a adorace hubenosti. Připomeň si minulost značky Victoria's Secret, která v Česku otvírá svou první prodejnu Sexuální obtěžování a adorace hubenosti. Připomeň si minulost značky Victoria's Secret, která v Česku otvírá svou první prodejnu 17. února 2023 v 11:00

Popelka zavraždí několik osob, prozradila režisérka

Režisérkou hororové adaptace bude Louisa Warren. „Jedná se o neuvěřitelně jedinečnou variaci na Popelku, kterou všichni milujeme a známe. Jejíma rukama dojde k několika opravdu děsivým úmrtím,“ komentovala Warren pro Bloody Disgusting.

Doporučeno
Viděli jsme Malou mořskou vílu: Černí, bílí, spojme síly, ale nedělejme u toho vlny Viděli jsme Malou mořskou vílu: Černí, bílí, spojme síly, ale nedělejme u toho vlny 24. května 2023 v 11:00

Natáčení má začít příští měsíc ve Velké Británii. Postavy si zahrají Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna a Danielle Scott (Medvídek Pú: Krev a med). Snímek zamíří do kin na americkém trhu v říjnu 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse