Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2023 14:26
Čas čtení 0:37
Adéla Ježková

Brankáře PSG a jeho přítelkyni přepadli doma lupiči. Svázali je a ukradli jim šperky za 12 milionů

Brankáře PSG a jeho přítelkyni přepadli doma lupiči. Svázali je a ukradli jim šperky za 12 milionů
Zdroj: WikimediaCommons/volně k užití
SPORT FOTBAL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Brankář Itálie a Paris Saint-Germain Gianluigi Donnarumma a jeho partnerka Alessia Elefante byli napadeni a okradeni ve svém domě v Paříži.

Páru se po přepadení podařilo uprchnout do nedalekého hotelu, jehož personál zkontaktoval policii. Ta zahájila vyšetřování kvůli obvinění z ozbrojené loupeže v organizované skupině a z násilí s přitěžujícími okolnostmi, píše BBC. Stalo se tak poté, co se brankář po letní přestávce vrátil k tréninku v areálu PSG v Poissy.


Fotbalista byl lehce zraněn, zatímco jeho přítelkyni se nic nestalo. Útočníci si nicméně měli odnést šperky, hodinky a luxusní kožené zboží v hodnotě až 500 tisíc eur (v přepočtu zhruba 12 milionů Kč).

Doporučeno
Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli 20. července 2023 15:00

Podle serveru Mirror to není poprvé, co se hráč PSG stal terčem útoku gangů. Předchozí útoky se ovšem většinou odehrály v době, kdy oběti nebyly doma. Oloupeni byli například Marcos Aoás Corrêa, známý jako Marquinhos, nebo Ángel Fabián Di María.

Donnarumma přišel do PSG v létě 2021 na volný přestup po skončení svého působení v AC Milán. S pařížským týmem získal dva tituly v Ligue 1. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GIANLUIGI DONNARUMMA (@donnarumma)

Domů
Sdílet
Diskuse