Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2023 9:26
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Tvůrce The Last of Us vytvoří nové Piráty z Karibiku: Nechápu, jak to v Disney mohli schválit

Tvůrce The Last of Us vytvoří nové Piráty z Karibiku: Nechápu, jak to v Disney mohli schválit
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Craig Mazin pracuje na pokračování Pirátů z Karibiku. Co se s filmem děje a dočkáme se spin-offu s Margot Robbie?

„Nabídli jsme jim příběh a mysleli jsme si, že není šance, aby ho přijali. Byl to příliš divný návrh na scénář. Ale oni to sežrali! Pak jsme napsali (s Tedem Elliotem, scenáristou prvních čtyř dílů, pozn. red.) fantastický scénář, ale začala stávka a teď jsou všichni na vážkách,“ řekl Craig Mazin listu Los Angeles Times.

Doporučeno
RECENZE: The Last of Us RECENZE: The Last of Us 16. března 2023 18:00

Tvůrce The Last of Us a Černobylu Craig Mazin tedy pracuje na novém filmu Piráti z Karibiku, ale není jasné, kdy vznikne. Otázkou zůstává, zda v něm bude hrát Johnny Depp jako Jack Sparrow. Depp prohlásil, že se k sérii už nikdy nevrátí, ale producent Jerry Bruckheimer řekl, že je to ve hvězdách.

Kromě tohoto filmu mělo studio Disney pracovat také na spin-offu s Margot Robbie v hlavní roli. Ta však uvedla, že tvůrci nakonec od scénáře upustili a film nevznikne. Bruckheimer však dodal, že se ke scénáři přiblíží.

Doporučeno
Nebinární Bella Ramsey o roli Ellie v The Last of Us: Na hate komentářích jsem mělx závislost Nebinární Bella Ramsey o roli Ellie v The Last of Us: Na hate komentářích jsem mělx závislost 16. března 2023 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse