Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2023 v 10:00
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Jiří Procházka zná termín svého návratu. Proti komu půjde do akce?

Jiří Procházka zná termín svého návratu. Proti komu půjde do akce?
Zdroj: poskytnuto managementem Jiřího Procházky
SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA UFC ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky MMA, zapište si do diáře datum 11. listopadu.

Právě 11. listopadu se na turnaji UFC 295 v Madison Square Garden v New Yorku vrátí do akce bývalý šampion polotěžké váhy Jiří Procházka. V boji o titul ho čeká Brazilec Alex Pereira. Procházka jde do akce poprvé po rok a půl trvající pauze, kterou zavinilo zranění ramene.

Už nejde jen o pás, vzkázal historicky první český šampion UFC

„Jsem rád, že se opět mohu postavit této brazilské výzvě, byť v jiném kabátu. To však nic nemění na skutečnosti, že se na tuto výzvu skvěle připravím a půjdu za vítězstvím. Už nejde jen o pás, ale především o výkon a cestu k vítězství. Jdeme pro to,“ reagoval na blížící se zápas sám Procházka.

Doporučeno
Česká organizace Red Face chtěla zápas Romové vs. Ukrajinci, místo toho sama dostala dělo Česká organizace Red Face chtěla zápas Romové vs. Ukrajinci, místo toho sama dostala dělo 5. září 2023 v 17:00

Zápas Procházka vs. Pereira o titul ve váze do 93 kilogramů je vypsán jako hlavní předzápas turnaje UFC 295. Kartě vévodí titulová bitva v těžké váze mezi legendami Jonem Jonesem a Stipem Miocicem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jiří “BJP” Procházka (@jirkaprochazka)

Jiří Procházka se stal historicky prvním šampionem UFC z Česka loni v červnu. Rodák z Hostěradic u Brna tehdy porazil šampiona Glovera Teixeiru a usedl na trůn pro krále polotěžké divize (do 93 kg). Procházka měl titul obhajovat v prosinci, kvůli zranění ramene však musel na operaci, která ho vyřadila na několik měsíců. „Pro titul šampiona UFC si půjdu hned, jak mi doktoři dají zelenou do zápasu. Půjdu si pro ten pás a získám ho, nehledě na to, kdo ho bude aktuálně držet,“ vzkázal tehdy. 

Domů
Sdílet
Diskuse