Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. října 2023 v 6:00
Čas čtení 10:06
Lukáš Čelka

Footfetišistka Tereza: Dokázala jsem dosáhnout orgasmu tak, že mi muž líbal nohy

ZAJÍMAVOSTI BDSM SEXUALITA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Otevřeně jsme si popovídali s dominantní Slovenkou Terezou, která má slabost pro nohy a sadistické praktiky. Prozradila nám, co ji nejvíce vzrušuje, jak její kinky vnímají přátelé, ale také to, proč by si nikdy nevzala za lekci od muže peníze.

Tereza celý život cítila, že je dominantní a direktivní. Ale až když ji jeden z jejích partnerů zasvětil do světa BDSM, zjistila, co ji skutečně vzrušuje. Muže, kteří jí pokleknou k nohám, si důsledně vybírá a na rozdíl od profesionálních domin za to nikdy nechce peníze.

„Když si někdo zaplatí za dominu, automaticky ztrácí autentický pocit, že žena má nad ním nadvládu. Kdo platí, ten drží bič v rukou. A já bič z ruky nepustím. A i proto nikdy nemůžu vzít od submisivního muže peníze,“ prozradila pro Refresher.

Mimo jiné nám Tereza přiblížila, na jakých místech poznává muže s podobnými sexuálními preferencemi, jaké praktiky kromě footfetiše se jí líbí a proč je podle ní na Slovensku jen velmi málo podobných žen.

Doporučeno
Marvin prošel tranzicí po boku manžela a dvou dětí: Žádná LGBT ideologie neexistuje, já jsem se takový narodil Marvin prošel tranzicí po boku manžela a dvou dětí: Žádná LGBT ideologie neexistuje, já jsem se takový narodil 3. října 2023 v 13:00

V článku vzhledem k ochraně soukromí respondentky neuvádíme její pravé jméno. Jelikož jde o citlivé téma, mluví anonymně. Pro účely rozhovoru jsme se ji rozhodli pojmenovat Tereza.

V Refresheru píšeme o sexualitě otevřeně, bez předsudků, a hlavně fakticky. Přidej se do klubu Refresher+ a získej tak neomezený přístup ke všemu, co si chceš přečíst.

Kdy jste přišla na to, že se vám líbí být dominantní?

V první řadě bych velmi ráda rozlišila pojmy dominantní žena a domina. Každý může tyto dva pojmy vnímat stejně nebo jinak, já je mám rozdělené. Nejsem domina – neprodávám své představy a touhy za peníze. Neposkytuji žádné online schůzky a nezadávám za odměnu žádné příkazy přes zprávy či webkameru. Ani jednou v životě se mi nestalo, že bych si někomu za náš společný zážitek řekla o peníze – nebo naopak bych za něj sama někomu zaplatila. U mě to není o penězích, a proto se nevnímám jako domina, ale jako silně dominantní a nekompromisní žena, přičemž dominanci vnímám jako plnohodnotnou součást své osobnosti.

nohy, holení
Zdroj: Unsplash/Lucrezia Carnelos

Už od dětství jsem cítila, že jsem dominantní, ale jako milá, hodná a slušná dívka žijící na Slovensku jsem pod vlivem společnosti žila život v submisivní roli. Poslouchat, trpělivě čekat, doufat, podřídit se – tak je přece nastavena role ženy v naší společnosti. Zpětně vnímám, že byla chyba neposlouchat samu sebe a mohla jsem si ušetřit zklamání a rány.

Předpokládám tedy, že se vaše dominance projevila nejprve v běžném životě a teprve později se přenesla do vztahů a sexuální sféry.

Je třeba rozlišovat dominanci v běžném životě a v sexu. Já jsem v běžném životě velice respektující, cíleně na sobě pracuji, abych se neprosazovala, nenutila lidem svůj názor a rozhodnutí. Moji dominantní stránku nemáte tedy možnost poznat – minimálně ne na první dojem. Lidé, kteří mě ale znají lépe, říkají, že jsem nekompromisní, rozhodná a cílevědomá.

Doporučeno
Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat 24. července 2024 v 8:00

K dominantní pozici v sexu jsem se dostala, když jsem ukončila vanilkový nenaplněný vztah, ve kterém mi naší společností podporovaná pozice submisivní ženy už neumožňovala svobodně dýchat. Právě proto jsem ho ukončila a začala si hledat jiný.

V té době jsem natrefila na dominantního, ale velmi charakterního a přímého muže. Dokázali jsme si spolu povídat o pocitech, což je to nejdůležitější, chce-li si člověk všechno v hlavě utřídit. A právě u něj – při jedné společné zkušenosti – jsem zjistila, že jsem dominantní. Od té doby tak žiji. Vanilkový ani submisivní sex není pro mě, nepřitahuje mě ani nevzrušuje.

V životě jsem nezažila krásnější a více vzrušující pohled, než když mi nahý muž klečel u nohou, líbal je a já jsem nad ním stála v korzetu, silonkách a s vysokými podpatky.

Pokud se nemýlím, tak kromě toho, že jste dominantní, máte také slabost pro nohy.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+

Co se dozvíš po odemčení?

  • Proč má Tereza slabost právě pro nohy.
  • Jak vnímají Tereziny kinky její blízcí.
  • Jaké jiné netradiční sexuální praktiky má ráda.
  • Kde se poznává s muži s podobným nastavením.
  • Kolik peněz Tereze někteří muži nabízeli, když chtěli koupit její použité boty.
  • Zda je na Slovensku podle Terezy stejně mnoho footfetišistických žen jako mužů.
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 145693 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Bělení zubů v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentální hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA nebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse