Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2023 8:43
Čas čtení 0:49
Lucie Kotvalová

Margot Barbie a Ken Gosling se znovu potkají na plátně. Zahrají si v prequelu téhle známé klasiky

Margot Barbie a Ken Gosling se znovu potkají na plátně. Zahrají si v prequelu téhle známé klasiky
Zdroj: ČSFD/Warner Bros./propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Hvězdy letošního filmu Barbie – Margot Robbie a Ryan Gosling – si zahrají v prequelu snímku, který se před lety stal „instantní klasikou“.

Hvězdy veleúspěšného letošního filmu Barbie se bok po boku opět objeví na filmových obrazovkách. Zahrají si v připravovaném prequelu filmu Dannyho parťáci, píše server CNN.

Doporučeno
Drama kolem filmu Aquaman 2: Jason Momoa se prý snažil vyhodit Amber Heard, převlékal se za Deppa, Musk měl vyhrožovat studiu Drama kolem filmu Aquaman 2: Jason Momoa se prý snažil vyhodit Amber Heard, převlékal se za Deppa, Musk měl vyhrožovat studiu 11. října 2023 11:14

„Jsou spolu báječní. Čím víc projektů i mimo tento bychom s nimi mohli uskutečnit, bylo by to úžasné,“ uvedl producent připravovaného prequelu Josey McNamara v rozhovoru pro server GamesRadar.

oceans eleven
Zdroj: Warner Bros.


Robbie a Gosling podle něj „udělají pro sérii hodně“. Film Dannyho parťáci měl premiéru v roce 2001. V hlavních rolích jsi mohl*a vidět George Clooneyho, Julii Roberts, Brada Pitta a Matta Damona. Následně vznikla tři pokračování – Dannyho parťáci 2 a 3 a volné pokračování s názvem Debbie a její parťačky. V ženské verzi filmu si zahrála například Rihanna, Sandra Bullock, Cate Blanchett nebo Anne Hathaway.

Děj připravovaného prequelu se, jak již dříve odhalil režisér Jay Roach, bude odehrávat v Monte Carlu v 60. letech minulého století. „Až to bude hotové, těším se, až to lidé zažijí,“ uvedl spiklenecky producent McNamara.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší místa v letadle pro lidi, kteří se bojí létání. Radí pilot, ale i statistika Toto jsou nejlepší místa v letadle pro lidi, kteří se bojí létání. Radí pilot, ale i statistika 12. října 2023 7:53

A není divu – společný výkon Margot Robbie a Ryana Goslinga ve filmu Barbie byl oslavován filmovými diváky i kritiky. Režisérka filmu Greta Gerwig se od jeho uvedení do kin, jak opět připomněl server CNN, stala první sólo režisérkou, jejíž film vydělal přes miliardu dolarů (jak přepočetl server Aktuálně: jedná se asi o 22,7 miliardy korun).

Domů
Sdílet
Diskuse