Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. října 2023 14:19
Čas čtení 0:45
Anna Koucká

Kdo je letos nejpopulárnější? Toto je žebříček letošních nejoblíbenějších kostýmů na Halloween

Kdo je letos nejpopulárnější? Toto je žebříček letošních nejoblíbenějších kostýmů na Halloween
Zdroj: ČSFD/Warner Bros./propagační materiál
MÓDA HALLOWEEN
Uložit Uložené

Většina halloweenských party sice proběhla už o víkendu, ale oficiálně se svátek slaví až v posledním říjnovém dni. I další víkend tak budou na mnoha místech probíhat kostýmové večírky. Google sestavil seznam těch, které jsou letos vůbec nejoblíbenější.

Do desítky oblíbenců pro rok 2023 se dostaly jak ostřílené klasiky, tak i fenomény letošního roku. Není tak překvapením, že na první příčce se objevil kostým barbie, jelikož film s Margot Robbie v hlavní roli letos trhal rekordy v kinech po celém světě.

I TikTok v současnosti zaplavují videa, kde se objevují v různých variacích kostýmy inspirované barbie, velmi často i v párové variantě barbie a kena.

Doporučeno
Big Brother zná svého moderátora. Kdo se tentokrát ve vile chopí mikrofonu? Big Brother zná svého moderátora. Kdo se tentokrát ve vile chopí mikrofonu? 30. října 2023 12:50

Druhou příčku obsadil kostým princezny, který každoročně boduje. Vítěznou trojku pak uzavírá kostým Spider-Mana, jenž se popularitě také těší už mnoho let. Na čtvrtém a pátém místě se umístily kostýmy čarodějnice a víly, které každoročně nechybí v různých obměnách. 


Šesté místo je pak podobně jako barbie odrazem současných popkulturních fenoménů a nemůže jít o nikoho jiného než o Wednesday Addams. Sedmá pozice pak patří všem dinosaurům a osmá kovbojům, kteří také často odkazují na film Barbie, jelikož Ryan Gosling se ve filmu objevil coby Ken v kovbojském kostýmu.


Žebříček pak uzavírají kostýmy ninjů a králíčků. Právě králíčci pak mnohokrát berou inspiraci nejen ze slavného loga magazínu Playboy, ale i z kultovního filmu Mean Girls, kde za jednoho vyrazí i jedna z postav – Regina George.

Domů
Sdílet
Diskuse