Lidé ze zahraničí vybrali pět nejlepších masných produktů z Česka. Které bodovaly a který máš nejraději ty? Hlasuj na konci článku.
České jídlo někteří milují, jiní nenávidí. Ani články s názvy jako České jídlo je příšerné nejsou ojedinělé. I přesto je ovšem nespočet českých pokrmů, které cizinci náležitě oceňují. Server TasteAtlas si tentokrát posvítil na české masné produkty a vybral pět nejlepších. Které jsou mezi nimi?
5. místo
Na pátém místě skončila tlačenka. „Tento tradiční český výrobek svou hrubou strukturou připomíná hrubou paštiku a obvykle se podává s nakrájenou syrovou cibulí, žitným chlebem a trochou octa,“ píše web.

4. místo
Další příčku zaujal lovecký salám – tedy salám „speciálně tmavě hnědý“, jak specifikuje platforma. Tento typ masného produktu je podle TasteAtlas v České republice a na Slovensku známý jako tradiční pochoutka „plochého obdélníkového tvaru a výrazné chuti“.
