Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. listopadu 2023 7:00
Čas čtení 0:35
Lukáš Čelka

Bude hrát Messi na MS 2026? Slavný fotbalista řekl, podle čeho se rozhodne

SPORT FOTBAL LIONEL MESSI
Uložit Uložené

Messi dovedl národní tým v pozici kapitána k triumfu na MS 2022 v Kataru. Zopakuje to i v roce 2026?

Známý fotbalista Lionel Messi nevyloučil svoji účast na MS 2026. Tvrdí, že zatím není zcela rozhodnutý. Informoval o tom portál Sports Brief.

Doporučeno
Měl rakovinu varlat, vážil 49 kilo a doktoři mu dávali tři měsíce života. „Chci být světovým šampionem,“ říká bojovník z Oktagonu Měl rakovinu varlat, vážil 49 kilo a doktoři mu dávali tři měsíce života. „Chci být světovým šampionem,“ říká bojovník z Oktagonu 3. listopadu 2023 6:00

Messi dovedl národní tým v pozici kapitána k triumfu na MS 2022 v Kataru. Vysloužil si velké pochvaly od fanoušků a odborníků za to, že podával špičkové výkony, přestože ve svých 35 letech fyzicky nebyl na vrcholu své kariéry.

Až začne další mistrovství v roce 2026, bude bývalému kapitánu Barcelony už 39 let, což vyvolalo obavy u fanoušků z toho, zda bude opět kapitánem své země. Přestože sám fotbalista přiznává, že věk není na jeho straně, konečné slovo o tom, zda se MS zúčastní, nebo ne, ještě nepadlo. Všechno závisí na tom, jak se bude fyzicky cítit, řekl Messi.

Ještě před MS 2026 však čeká Argentinu jiný velký turnaj. Už příští rok se uskuteční 48. ročník Copa America. I tady bude talentovaný fotbalista hájit triumf.

Lionel Messi, Majstrovstvá sveta vo futbale, Katar 2022, trofej
Zdroj: TASR/AP/Martin Meissner
Domů
Sdílet
Diskuse