Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. listopadu 2023 15:27
Čas čtení 1:46
Denisa Šútorová

FOTO: Nahá Kendall Jenner si zakryla zadek vánočními světýlky. Nové kolekce Jacquemus si nejspíš ani nevšimneš

MÓDA KENDALL JENNER MÓDA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Děláme vánoční výzdobu celý život špatně? Podle Kendall Jenner a luxusní francouzské značky Jacquemus zřejmě ano.

Vánoce jsou svátky lásky a míru, podle Kendall Jenner a Jacquemus jsou ale také důvodem k tomu, abyste ukázali své pravé já a lehce vystrčili růžky. Topmodelka má totiž v nejnovější sváteční kampani luxusní francouzské značky sex-appealu přímo na rozdávání!

Pokud sis myslel, že to, co minulý týden předvedla její sestra Kim s kolekcí Swarovski x Skims, bylo „sexy“, na fotky Kendall asi nenajdeš ten správný výraz. Jenner se totiž ukázala tzv. v Evině rouše, zkrátka nahoře i dole bez. Sexy a extrémně odvážná kampaň uvádí nejnovější kolekci GUIRLANDE.

kendalljenner, jacquemus
Zdroj: Jacquemus

Zatímco si rukama zakrývá prsa, na jejím vysportovaném zadečku visí vánoční světýlka a nás napadá otázka, zda jsme celé ty roky nedělali vánoční výzdobu špatně. Značka Jacquemus sdílela první ukázku kampaně na svém Instagramu 6. listopadu a nešetřila nejlepšími záběry. K těm přihodila jen krátký, ale výstižný popisek: „GUIRLANDE s Kendall Jenner, sváteční kolekce, vychází zítra!“

Podle Hypebabe budou klasické siluety Jacquemus obohaceny o vánoční nádech a sváteční estetiku. Nové kousky z kolekce GUIRLANDE však budeš nosit stejně tak na sváteční večírky jako na běžné dny.

V repertoáru najdeš maxišaty, třpytivé šaty, dvoudílné párty sety, ale také pohodlné kousky, svetry nebo luxusní kabáty. Ačkoli je tváří kampaně sexy topmodelka, nechybí ani kousky pro muže, včetně triček, tepláků a mikin.


Byť pak v barevné paletě nechybí výrazná červená nebo zelená, nejvíce pozornosti rozhodně upoutají modely v bílé, stříbrné nebo zlaté barvě. Všechny kusy jsou pečlivě zpracovány s maximálním důrazem na detail. Kromě specifických siluet se vyznačují také luxusními materiály, jako je saténový taft nebo třpytivý lurex.

guirland, jacquemusguirland, jacquemusguirland, jacquemusguirland, jacquemus
Zobrazit galerii
(13)

V nabídce najdeš také doplňky, jako jsou kruhové náušnice, přívěsky, luxusní lodičky, šály, rukavice, ale i slavné modely kabelek Le Bisou a Bambino, které GUIRLANDE představuje ve zlaté kůži a tmavě zeleném sametu.

Vánoční nádech však dostal i nejoblíbenější model značky, Le Chiquito, s lemováním z jehněčí kožešiny. Díky rozmanitosti kolekce si na své přijdou minimalisté i maximalisté.


Při online nákupech bychom tě však měli upozornit také na ceny. Jacquemus vsadil nejen na klasický návrhářský rukopis, ale také na cenovky, které jsou v jeho případě tradičně vysoké. Zatímco za sukni La jupe Pilou vysolíš zhruba 41 tisíc korun, za svetr La maille Pavane dáš zhruba 14,5 tisíce. Nejlevnějšími kousky v kolekci jsou naopak rukavice Les gants Paoli v hodnotě 4 600 korun a čepice Le bonnet Paoli za 4 100 korun.

kendalljenner, jacquemus
Zdroj: Jacquemus

Za jedinečný design, vynikající barevné provedení a výběr materiálů si ale leckdo rád připlatí. Přestože jsme ti v galerii přinesli ty nejlepší kousky, celou kolekci, která je k dispozici od dnešního dne, najdeš na webových stránkách značky. Co si o ní myslíš ty? Nezapomeň nám dát vědět v anketě níže. Zaujala vás více nahá Kendall, nebo modely GUIRLANDE?

Anketa:
Zaujala tě nová sexy kolekce?
Dost pěkná sbírka, pár kousků bych si vzal*a.
Dávám přednost nahé Kendall.
Měli už hezčí sbírky...
Chci všechno!
Dost pěkná sbírka, pár kousků bych si vzal*a.
16 %
Dávám přednost nahé Kendall.
65 %
Měli už hezčí sbírky...
9 %
Chci všechno!
9 %
Domů
Sdílet
Diskuse