Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. prosince 2023 19:06
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Elon Musk má beef s Paris Hilton. Na čí straně jsi?

Elon Musk má beef s Paris Hilton. Na čí straně jsi?
Zdroj: TASR/AP/Ringo H. W.
OSOBNOSTI ELON MUSK ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Že se mezi sebou beefují rappeři nebo influenceři, na to už jsme si zvykli. Ale že se dočkáme slovní přestřelky mezi Elonem Muskem a Paris Hilton, asi nikdo nečekal.

Miliardář Elon Musk jako by se utrhl ze řetězu. Je tomu jen pár dní, co Paris Hilton zaplatila nemalý balík sociální síti X, aby na ní mohla propagovat svoje kulinářské náčiní Be an Icon. A místo toho, aby měl majitel sítě Elon Musk radost, že mu do kapes přiteče velké množství peněz, na bohatou dědičku Paris Hilton raději bizarním způsobem zaútočil. „Tahle reklamní kampaň není příliš přesvědčivá tbh. Nemyslím si, že Paris dobře vaří,“ napsal

Doporučeno
Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami 3. prosince 2023 14:00

Elon Musk přichází o jednoho klienta za druhým. Kvůli jeho antisemitským příspěvkům přestal na platformě X inzerovat Apple, Walt Disney a nově také právě Paris Hilton. 

Podnikatelka Paris Hilton přitom v roce 2021 hostila na Netflixu svoji vlastní kulinářskou show, která nesla název Cooking with Paris. A byla úspěšná. 

Beef mezi Muskem a Hilton přišel přitom jen pár týdnů poté, co Hilton na platformě X přivítala generální ředitelka Lunda Yaccarino. Po nevkusném tweetu Elona Muska Hilton okamžitě rozvázala spolupráci a kampaň nechala z platformy stáhnout.

Omluvil se Musk za svá slova? Jasně. „Pokud mě někdo bude vydírat reklamou nebo penězi, ať jde do pr*ele. Je to jasné?“ napsal na X. 

Anketa:
Komu v tomhle beefu fandíš?
Paris Hilton.
Elonu Muskovi.
Nikomu, je to trapné.
Paris Hilton.
46 %
Elonu Muskovi.
17 %
Nikomu, je to trapné.
37 %
Domů
Sdílet
Diskuse